Endre Kontrollsenter på iPhone, iPad og iPod touch

Du kan tilpasse Kontrollsenter ved å legge til kontroller for apper, innstillinger og funksjoner som Kamera, Musikkgjenkjenning, Mørk modus med mer.

Slik tilpasser du det du ser i Kontrollsenter

Du må legge til en kontroll for noen apper, innstillinger og funksjoner for å kunne bruke dem fra Kontrollsenter.

iPhone som viser innstillinger for Kontrollsenter

Slik legger du til en kontroll

1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter.
  2. Trykk på Legg til-knappen  ved siden av appen eller funksjonen du vil legge til.

Herfra kan du også slå på Tilgang fra apper, noe som lar deg åpne Kontrollsenter selv om du bruker en app.

Slik fjerner du en kontroll

1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter.
  2. Trykk på Fjern-knappen . Deretter trykker du på Fjern ved siden av appen eller funksjonen du vil fjerne.

Hvordan endre plassering til en kontroll

1. Gå til Innstillinger > Kontrollsenter.
  2. Trykk på og hold inne Endre rekkefølge-knappen . Deretter endrer du plasseringen på kontrollene.

Ikke sikker på hva du har tilgang til fra Kontrollsenter? Se listen med apper, innstillinger og funksjoner.