Hvis du ikke kan løse inn et tilbud for et Apple-abonnement

Hvis det oppstår problemer når du prøver å løse inn et tilbud eller en kostnadsfri prøveperiode for Apple TV+, Apple Fitness+, Apple Music, Apple Arcade eller Apple News+, kan du prøve denne fremgangsmåten.

Kontroller at du er kvalifisert

Hvis du vil se om tilbudet fortsatt er gjeldende, kan du gå til apple.com/no/promo. De fleste tilbudene er kun tilgjengelige i en begrenset periode, og for førstegangsabonnenter. Hvis du allerede har abonnert på en Apple-tjeneste eller brukt Apple-tjenesten via et familiedelingsabonnement, er du kanskje ikke kvalifisert til å løse inn tilbudet. Les gjennom vilkårene for å kontrollere at enheten eller abonnementet du har kjøpt er kvalifisert for tilbudet.

Hvis tilbudet ikke er oppført, kan det ha kommet fra et annet selskap. Ta kontakt med dette selskapet for å få hjelp med å løse inn tilbudet.

Hvis du trenger hjelp med et abonnementstilbud fra en apputvikler, kan du finne ut hva du kan gjøre.

Sjekk om du eller et familiemedlem allerede har løst inn tilbudet

Hvis du eller et familiemedlem allerede har løst inn tilbudet, kan du ikke løse det inn igjen.

Oppdater programvaren på enheten

Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, macOS, watchOS eller tvOS. Deretter prøver du å løse inn tilbudet igjen.

Logg på den kvalifiserte enheten

For å løse inn enkelte tilbud må du logge på med Apple-ID-en din på den kvalifiserte enheten. Deretter prøver du å løse inn tilbudet igjen.

Hvis den kvalifiserte enheten er en Mac og du nettopp har konfigurert den, kan det hende du må vente minst fire timer for at tilbudet skal vises.

Kontakt Apple-kundestøtte

Hvis du har prøvd disse trinnene og fortsatt ikke kan løse inn tilbudet, kan du kontakte Apple-kundestøtte.