Hvis du ikke kan løse inn et tilbud om prøveversjon av Apple TV+

Hvis du har et problem når du prøver å løse inn det kostnadsfrie tilbudet, kan du prøve dette.

Kontroller at du er kvalifisert

Gå til apple.com/no/promo for å sjekke at tilbudet om en prøveversjon av Apple TV+ fremdeles er gjeldende. De fleste tilbud er bare tilgjengelig i en begrenset periode. For å være sikker på at du eller produktet du kjøpte kvalifiserer for tilbudet, må du lese vilkårene.

Hvis tilbudet ditt ikke er oppført, må du sjekke om tilbudet kom fra et annet selskap. Ta kontakt med dette selskapet for å få hjelp med å løse inn tilbudet.

Logg på den kvalifiserte enheten

For å løse inn noen kampanjer må du være logget på med Apple-ID-en din på den kvalifiserte enheten. Sørg for at du bruker den kvalifiserte enheten, og logg deretter på med Apple-ID-en din. Deretter prøver du å løse inn tilbudet igjen.

Hvis den kvalifiserte enheten din er en Mac og du nettopp har konfigurert den, kan det hende du må vente minst fire timer for at tilbudet skal vises.

Oppdater programvaren på enheten

Oppdater til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, macOS eller tvOS. Deretter prøver du å løse inn tilbudet igjen.

Sjekk om du eller et familiemedlem allerede har løst inn tilbudet

Hvis du eller et familiemedlem allerede har løst inn tilbudet, kan du ikke løse det inn igjen. For å se om du allerede har løst inn tilbudet kan du se abonnementene dine.

Kontakt Apple-kundestøtte

Hvis du har prøvd disse trinnene og fortsatt ikke kan løse inn tilbudet, kan du kontakte Apple-kundestøtte.