Finn eller slett appklipp på iPhone eller iPad

Et appklipp er en gratis miniversjon av en app. Du kan få appklipp på nettsteder, i butikker, i Kart eller i Meldinger med mer.

Slik sletter du appklipp

Hvis du ikke bruker et appklipp innen 30 dager, blir det automatisk slettet fra enheten din. Du kan også slette appklipp via Innstillinger:

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Appklipp.
  3. Trykk på Slett.

Hvis du ikke kan laste ned et appklipp

Hvis du forventer å se et appklipp, men det ikke vises, kan du prøve dette.

• Det kan hende du allerede har fullversjonen av appen. Se etter appen på startskjermen eller søk etter det i appbiblioteket.
  • Det kan hende du har deaktivert appklipp. Gå til Innstillinger > Skjermtid > Innhold og personvern > Innholdsrestriksjoner, og velg deretter Tillat for appklipp.
  • Det kan hende du ikke er logget på i App Store. Åpne App Store, trykk på påloggingsknappen , og logg på med Apple-ID og passord.
  • Hvis du har slått på Privat nettlesing i Safari, vises ikke appklipp i Safari.

Hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du gå til Finn ut hvordan du får og bruker appklipp.

Slå av varsler fra appklipp

Hvis du ikke ønsker å motta varslinger fra appklipp, kan du slå dem av. Gå til Innstillinger > Varslinger > Appklipp, og slå av Appklipp.