Organiser Hjem-skjermen og appbiblioteket på iPhone

Med iOS 14 og nyere får du nye måter å finne og organisere appene på iPhone på. Finn ut hvordan du bruker appbiblioteket og organiserer Hjem-skjermen.

Bruk appbiblioteket til å finne appene dine

Sveip til venstre fra Hjem-skjermen til du ser appbiblioteket. Appene dine sorteres automatisk i kategorier. Du kan for eksempel se apper for sosiale medier under en Sosial-kategori. Appene du bruker oftest, omorganiseres automatisk basert på bruken din. Når du installerer nye apper, legges de til i appbiblioteket ditt, men du kan angi hvor nye apper lastes ned.

Søk etter en app i appbiblioteket

1. Gå til appbiblioteket.

ios-17-iphone-15-pro-app-library
  2. Trykk på søkefeltet, og skriv deretter inn appen du leter etter.

3. Trykk på appen for å åpne den.

Slett en app fra appbiblioteket

1. Gå til appbiblioteket og trykk på søkefeltet for å åpne listen.

2. Trykk og hold på appsymbolet, og trykk deretter på Slett appSlett app .

3. Trykk på Slett igjen for å bekrefte.

Hvis du ikke får slettet en app som ikke er laget av Apple, kan du deaktivere foreldrekontroll og deretter prøve å slette appen igjen.

Flytt apper til appbiblioteket

1. Trykk og hold på appen.

2. Trykk på Fjern app.

3. Trykk på Fjern fra Hjem-skjermen.

Finn, skjul og fjern sider på Hjem-skjermen

Med iOS 14 og nyere kan du skjule sider for å forenkle hvordan Hjem-skjermen ser ut, og du kan legge dem tilbake når du vil. Slik skjuler du en side:

1. Trykk og hold på et tomt område på Hjem-skjermen.

2. Trykk på prikkene nær bunnen av skjermen.

3. Trykk på sirkelen under siden du vil skjule.

ios-17-iphone-15-pro-home-screen-remove-page
  4. Trykk på Ferdig.

Gjenta fremgangsmåten ovenfor hvis du vil vise en side igjen. Bruk deretter appbiblioteket til raskt å finne apper som er skjult på forskjellige sider.

Slik fjerner du sider fra Hjem-skjermen:

1. Trykk og hold på et tomt område på Hjem-skjermen.

2. Trykk på prikkene nær bunnen av skjermen.

3. Trykk på sirkelen under siden du vil fjerne.

4. Trykk på Fjern-knappenFjern-knappen og deretter på Fjern.

Når du fjerner en side fra Hjem-skjermen, vises appene fremdeles i appbiblioteket.

Omorganiser sider på Hjem-skjermen

Med iOS 15 og iPadOS 15 og nyere kan du enkelt flytte sider på Hjem-skjermen. Slik gjør du det:

1. Trykk og hold på et tomt område på Hjem-skjermen.

2. Trykk på prikkene nær bunnen av skjermen.

3. Trykk og hold på en side for å omorganisere den.

4. Trykk på Ferdig.

ios-17-iphone-15-pro-organize-home-app-animation

Endre hvor nye apper lastes ned

Slik endrer du hvor nye apper lastes ned på iPhone, eller for å vise eller skjule varslene du ser i appbiblioteket:

1. Gå til Innstillinger > Startskjerm og appbibliotek.

2. Velg et alternativ, for eksempel Legg til på Hjem-skjermen eller Kun i appbibliotek.

ios-17-iphone-15-pro-settings-home-screen-and-app-library

Finn ut mer

Finn ut hvordan du tilpasser widgetene på Hjem-skjermen for å få lett tilgjengelig informasjon.