Gi navn til en gruppetekstmelding på iPhone, iPad, eller iPod touch

Flere samtaler på gang? Finn ut hvordan du gir navn til gruppetekstmeldinger og legger til et bilde, så de blir lettere å finne.

iPhone som viser hvordan du gir navn til gruppetekstmeldinger i Meldinger-appen.

Hvordan gi navn til en gruppetekstmelding

1. Åpne Meldinger.
  2. Trykk på en gruppetekstmelding, og trykk deretter på toppen av tråden.
  3. Trykk på Info-knappen , og trykk deretter på Endre navn og bilde.
  4. Skriv inn et navn, og trykk deretter på Kamera-knappen for å ta et bilde. Eller velg et bilde du allerede har. Du kan til og med velge en emoji eller Memoji som bildet ditt.
  5. Trykk på Ferdig.

Du kan bare gi navn til iMessage-gruppemeldinger, ikke MMS-gruppemeldinger.

Finn ut mer om gruppetekstmeldinger.