Hvis du ikke har nok plass til å oppdatere Apple Watch

Finn ut hva du gjør hvis du får beskjed fra Apple Watch om at du trenger mer lagringsplass for å installere en watchOS-oppdatering.

Hvilken Apple Watch har du?

Hvis du har Apple Watch Series 4 eller nyere, eller Apple Watch SE, kan du prøve hvert av trinnene nedenfor.

Hvis du har Apple Watch Series 3, går du direkte til fremgangsmåten for å fjerne sammenkoblingen med Apple Watch og oppdatere den.

Finn ut hvordan du identifiserer Apple Watch-modellen din.

Omstart klokken

Omstart Apple Watch, og deretter prøver du å oppdatere igjen.

Hvis du fremdeles ser feilen, følger du fremgangsmåten i neste avsnitt.

Fjern mediefiler og apper

Prøv først å frigjøre plass på Apple Watch ved å fjerne musikk eller bilder som du har synkronisert med klokken. Prøv deretter å installere watchOS-oppdateringen.

Hvis klokken fremdeles ikke har nok lagringsplass, kan du fjerne noen apper for å frigjøre mer plass og deretter prøve å oppdatere. Du kan sjekke hvor mye ledig plass klokken har, ved å åpne Innstillinger-appen og gå til Generelt > Bruk.

Hvis du ikke får oppdatert etter å ha slettet mediefiler og apper, følger du fremgangsmåten i neste del.

Fjern sammenkoblingen og oppdater Apple Watch

1. Hold Apple Watch og iPhone tett sammen mens du fjerner sammenkoblingen.
  2. Åpne Watch-appen på iPhone.
  3. Gå til My Watch-fanen, og trykk på klokken din øverst på skjermen.
  4. Trykk på informasjonsknappen informasjonssymbolet ved siden av klokken du vil fjerne sammenkoblingen for.
  5. Trykk på Koble fra Apple Watch.
  6. På GPS + Cellular-modeller velger du å beholde mobilabonnementet ditt.
  7. Trykk på nytt for å bekrefte. Du må kanskje oppgi Apple-ID-passordet for å deaktivere aktiveringslåsen. Før alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch blir slettet, oppretter iPhone en ny sikkerhetskopi av Apple Watch. Du kan bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette en ny Apple Watch.

Deretter konfigurerer du Apple Watch med iPhone. Når du blir spurt om du vil konfigurere som ny eller gjenopprette fra sikkerhetskopi, velger du å konfigurere som ny. Deretter følger du instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigureringen. Hvis du vil oppdatere til betaversjonen av watchOS, installerer du betaprofilen på nytt når konfigureringen er fullført.

Til slutt oppdaterer du Apple Watch.

Gjenopprett fra sikkerhetskopi

Hvis du vil gjenopprette Apple Watch fra den siste sikkerhetskopien, følger du fremgangsmåten i forrige del for å fjerne sammenkoblingen igjen. Deretter konfigurerer du klokken en gang til med iPhone. Denne gangen velger du å gjenopprette fra sikkerhetskopi i stedet for å konfigurere som ny.