Slik sikkerhetskopierer du iPhone eller iPad med iCloud

Hvis du sikkerhetskopierer iPhone eller iPad, har du en kopi av informasjonen som du kan bruke når du skal skifte ut enheten, eller hvis du mister eller skader den. Du kan sikkerhetskopiere enheten manuelt. Eventuelt kan du slå på iCloud-sikkerhetskopi for å sikkerhetskopiere den automatisk.

Sikkerhetskopier manuelt

1. Koble enheten til et Wi-Fi-nettverk.

2. Gå til Innstillinger > [navnet ditt], og trykk på iCloud.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-on-tap
  3. Trykk på iCloud-sikkerhetskopiering.

4. Trykk på Sikkerhetskopier nå. Hold forbindelsen med Wi-Fi-nettverket til prosessen er fullført. Under Sikkerhetskopier nå kan du se datoen og klokkeslettet for den forrige sikkerhetskopien. Hvis du får et varsel om at du ikke har nok iCloud-lagringsplass til å fullføre sikkerhetskopien, følger du trinnene på skjermen for å kjøpe mer iCloud-lagringsplass.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-backup-back-up-now

Automatisk sikkerhetskopiering med iCloud-sikkerhetskopiering

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > iCloud-sikkerhetskopi og kontroller at Sikkerhetskopier [enheten] er slått på.

2. Koble enheten til en strømkilde.

3. Koble enheten til et Wi-Fi-nettverk.

4. Kontroller at enhetens skjerm er låst.

5. Hvis du får et varsel om at du ikke har nok iCloud-lagringsplass til å fullføre sikkerhetskopien, følger du trinnene på skjermen for å kjøpe mer iCloud-lagringsplass.