Bruk vanlige uttrykk i Numbers på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og på nettet på iCloud.com

Kombiner REGEX og REGEX.EXTRACT med andre funksjoner i Numbers for å bringe kraften og fleksibiliteten til regulære uttrykk til regnearkberegningene dine.

Regulære uttrykk er sett med tegn som brukes til å definere søkemønstre. Du kan kombinere enkle grupperinger av disse tegnene for å lage sofistikerte regler, som hjelper deg med å finne verdier i tekststrenger. Numbers 10.1 inneholder to funksjoner for regulære uttrykk, REGEX og REGEX.EXTRACT, som du kan kombinere med disse funksjonene for å søke, finne treff og erstatte data i tabeller:

• FIND
  • SEARCH
  • SUBSTITUTE
  • TEXTAFTER
  • TEXTBEFORE
  • TEXTBETWEEN
  • COUNTMATCHES
  • AVERAGEIF
  • AVERAGEIFS
  • COUNTIF
  • COUNTIFS
  • IF
  • IFS
  • MINIFS
  • MAXIFS
  • SUMIF
  • SUMIFS
  • MATCH
  • XMATCH
  • LOOKUP
  • VLOOKUP
  • HLOOKUP
  • XLOOKUP