Hvis du ikke kan koble iPaden din til Magic Keyboard, Smart Keyboard eller Smart Keyboard Folio

Finn ut hva du kan gjøre hvis Magic Keyboard for iPad, Smart Keyboard eller Smart Keyboard Folio ikke reagerer når du skriver eller bruker styreflaten.*

1. Oppdater iPad til den nyeste versjonen av iPadOS (gå til Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering for å se om en oppdatering er tilgjengelig.)
    • Hvis du bruker Magic Keyboard, må du sørge for at du har iPadOS 14.5 eller nyere.
  2. Hvis du bruker Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio, fjerner du andre iPad-deksler eller -etuier.
  3. Koble til Magic Keyboard eller Smart Keyboard / Smart Keyboard Folio.
  4. Hvis tastaturet ikke reagerer umiddelbart, starter du iPad på nytt (finn ut hvordan du starter iPad på nytt).
  5. Hvis du ikke får koblet til tastaturet, eller hvis du har problemer som ikke er relatert til tilkobling, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

* For å bruke et Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio trenger du: iPad Air (4. generasjon), 11-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon) eller 12,9-tommers iPad Pro (3. eller 4. generasjon). For å bruke et Smart Keyboard trenger du: iPad (7. generasjon eller nyere), iPad Air (3. generasjon), 9,7-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro (1. eller 2. generasjon).