Hvis du ikke ser de nye Pride-urskivene på Apple Watch

Oppdater iPhone og omstart Apple Watch, og du vil se de nye Pride-urskivene og -fargene.

watchOS 6.2.5 kommer med nye versjoner av Pride Digital- og Pride Analog-urskivene. Regnbue-fargealternativer legges til Forløpning, California, Tofarget tall og Ensfarget tall-urskivene. Og watchOS 6.2.5 inkluderer nye Regnbue-fargealternativer til urskiven til Apple Watch Nike.

Hvis du har oppdatert til watchOS 6.2.5 og ikke ser de nye Pride-urskivene og -fargene, følger du denne fremgangsmåten:

1. Oppdater iPhone til iOS 13.5.
  2. Omstart Apple Watch etter at iPhone er oppdatert.

De nye Pride-urskivene og -fargene vil være tilgjengelig når du har foretatt en omstart av klokken. Finn ut hvordan du tilpasser urskiven på Apple Watch.

Ikke alle urskiver er tilgjengelige i alle land eller regioner.