Hvis AirPods Pro knitrer, spraker eller lager støy

Følg denne fremgangsmåten.

1. Sørg for at du har den nyeste programvaren på den tilkoblede iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten, eller på Mac.
  2. Kontroller at den tilkoblede enheten er i nærheten, og at det ikke er trådløs interferens eller hindringer mellom deg og enheten
  3. Hør på lyd fra en annen app for å se om det er appen som forårsaker problemet.

Hvis du fremdeles opplever problemer med lydkvaliteten, eller hvis problemene er mer fremtredende i høylytte omgivelser, når du trener, eller mens du snakker i telefonen, kontakter du Apple-kundestøtte.