Overgang fra iBooks Author til Pages

Med Pages kan du opprette og samarbeide om bøker fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.

Om iBooks Author

iBooks Author blir ikke lenger oppdatert, og programmet er ikke tilgjengelig for nye brukere fra og med 1. juli 2020. Hvis du tidligere har lastet ned programmet, kan du fremdeles få tilgang til det fra kjøpshistorikken din i App Store. Du kan fortsette å bruke iBooks Author på macOS 10.15 og eldre, og bøker som tidligere er publisert til Apple Books fra iBooks Author, blir fortsatt tilgjengelige.

Hvis du har iBooks Author-bøker du vil importere til Pages, kommer det en funksjon for å importere bøker til Pages snart. Med denne funksjonen kan du åpne og redigere iBooks Author-filer (.iba) i Pages.

Om å lage bøker i Pages

Du kan lage bøker fra Mac, iPad, iPhone og iCloud.com.

Lag og del bøker

Du kan opprette, samarbeide om og publisere bøker.

Design bøker

Du kan bruke mange funksjoner i Pages som hjelp til å designe boken din.

Legg til medier i bøker

Du kan legge til video, bildegallerier, tegninger, lyd med mer i boken din.

Organiser bøker

Du kan gi boken din struktur og form.

Send tilbakemelding

Hvis du har tilbakemeldinger eller forespørsler om funksjoner for Pages, vil vi gjerne at du deler dem med oss.