Hvis reisekortsaldoen ikke oppdateres i Wallet-appen

Se hva du kan gjøre når du fyller penger på reisekortet i Wallet og saldoen ikke oppdateres.

Sjekk transaksjonene på kredittkortet, debetkortet eller det forhåndsbetalte kortet

Se på transaksjonene for betalingskortet du brukte til å fylle penger på reisekortet du har i Wallet-appen. Hvis du ser belastningen i transaksjonsloggen, kan det være at saldoen på reisekortet stemmer, selv om saldoen i Wallet-appen viser et annet beløp.

Hvis reisekortsaldoen ikke stemmer

1. Åpne Wallet-appen på iPhone.
  2. Trykk på reisekortet og deretter på mer-knappen Mer info.
  3. Slå på Tjenestemodus, og autentiser deg med Face ID, Touch ID eller sikkerhetskoden din.

Trykk på kortet for å slå av Tjenestemodus.

Hvis saldoen fremdeles ikke stemmer, starter du iPhonen på nytt.