Slik starter du en telefonkonferanse fra iPhone

Hvis operatøren din støtter det, kan du sette opp en telefonkonferanse for opptil fem personer på iPhone.

Antall deltakere i en telefonkonferanse – samt muligheten til å legge til, slå sammen eller koble fra individuelle personer som ringer – avhenger av operatøren din. Ta kontakt med operatøren din for å få mer informasjon om alternativene for telefonkonferanse.

Slik starter du en telefonkonferanse

1. Ring den første personen, og vent til samtalen er koblet til.

ios13-iphone-11pro-phone-conference-call-in-session
  2. Trykk på Legg til samtaleplussknapp.

3. Ring den andre personen, og vent til samtalen er koblet til.

4. Trykk på slå sammen samtaler knapp for å slå sammen samtaler.

5. De to samtalene slås sammen til en telefonkonferanse. Gjenta trinn 2–4 for å legge til flere personer. Hvis du ikke ser alternativet for å legge til en ny samtale, kan det hende du har nådd grensen for antall deltakere operatøren din støtter.

Bare personen som startet telefonkonferansen, kan se navnet på alle deltakerne. Men hvis en deltaker legger til en annen person, kan deltakeren se navnet på personen som ble lagt til, og navnet på personen som startet telefonkonferansen.

Hvis du ikke ser alternativet for å slå sammen samtaler, støtter kanskje ikke operatøren din denne funksjonen. Ta kontakt med operatøren din for å få mer informasjon om telefonkonferanser.

I tillegg til å sette opp telefonkonferanser på iPhone kan du bruke gruppesamtaler i FaceTime til å snakke med flere personer samtidig.

Slik legger du til en person som ringer

Hvis du er i en telefonkonferanse og noen ringer deg, kan du legge til vedkommende på følgende måte:

1. Trykk på Sett på vent og svar.

2. Vent til samtalen kobles til, og trykk deretter på Slå sammen anropNo alt supplied for Image.

Hvis du ikke ser alternativet for å slå sammen samtaler, støtter kanskje ikke den nåværende samtalen eller operatøren din denne funksjonen.

Slik fjerner du en person

1. Når du er i en telefonkonferanse, trykker du på Info-knappenNo alt supplied for Image.

2. Trykk på Avslutt ved siden av personen du vil fjerne.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis du ikke ser alternativet for å fjerne en person som ringer, støtter kanskje ikke den nåværende samtalen eller operatøren din denne funksjonen.