Konfigurere Apple Music-appen på smart-TV fra Samsung

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du få tilgang til sanger, spillelister og musikkvideoer fra Apple Music-katalogen. Følg med på favorittmusikken din mens du lytter, med perfekt tidsinnstilte sangtekster. Og få tilgang til biblioteket ditt direkte fra smart-TV-en.

Dette trenger du

Konfigurer Apple Music-appen

1. Gå til appene på smart-TV-en.
  2. Åpne Apple Music-appen.
  3. Velg Fortsett på velkomstskjermen.
  4. Velg «Allerede en abonnent?».
  5. Så logger du på med Apple-ID-en og passordet som du bruker med Apple Music-abonnementet og fullføre konfigureringen som følger:
    • Logg på fra en mobil enhet: Bruk kameraet på telefonen til å skanne QR-koden på TV-skjermen. Deretter følger du instruksjonene på den mobile enheten for å logge på med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen.
    • Logg på på denne TV-en: Bruk fjernkontrollen som fulgte med TV-en, til å logge på manuelt med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen.

Hvis du vil legge til flere Apple-ID-kontoer for Apple Music, går du til Innstillinger > Kontoer.

Etter at du har konfigurert Apple Music-appen, kan du bla gjennom og spille av musikk fra Apple Music-katalogen og musikkbiblioteket ditt.

Du kan også følg med mens du lytter, med perfekt tidsinnstilte sangtekster. Bare spill av en sang, så vises tekstene automatisk på skjermen.

Noe innhold i musikkbiblioteket ditt er kanskje ikke tilgjengelig i Apple Music-appen på smart-TV-en din. Og noen funksjoner i Apple Music er ikke tilgjengelige i Apple Music-appen på smart-TV-en.

Nullstill Apple Music-appen

Du kan gjenopprette Apple Music-appen til de opprinnelige innstillingene, fjerne all den personlige informasjon din, og logge deg av alle kontoene. Hvis du nullstiller Apple Music-appen på en smart-TV som også er logget på Apple TV-appen, vil Apple TV-appen bli gjenopprettet til de opprinnelige innstillingene.

• For å gjenopprette Apple Music-appen og Apple TV-appen på smart-TV-en, åpner du begge appene og går til Innstillinger > Nullstill Apple TV og Apple Music.
  • Hvis du bare vil logge av Apple Music-appen på smart-TV-en, åpner du Apple Music-appen og går til Innstillinger > Kontoer.

Hvis du er logget på en smart-TV som du ikke lenger har tilgang til

Hvis du er logget på Apple Music-appen med Apple-ID-en din på til smart-TV-en til noen andre eller en smart-TV du ikke lenger har tilgang til, følger du denne fremgangsmåten for å logge av.

På Mac eller PC:

1. Gå til appleid.apple.com, og logg på med Apple-ID-en din og passordet.
  2. Rull ned til enheter, og velg smart-TV-en.
  3. Velg Fjern fra konto.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Rull ned og trykk på smart-TV-en din.
  3. Trykk på Fjern fra konto.

Finn ut mer

Tilgjengeligheten til Apple Music-appen kan variere etter land og region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din. Funksjonene til Apple Music-appen og hvilke enheter som støtter den, kan også variere etter land og region.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.