Installer Apple Music-appen på en smart-TV, spillkonsoll eller strømmeenhet

Finn ut hvordan du laster ned og konfigurerer Apple Music-appen på en smart-TV, spillkonsoll eller strømmeenhet.

Dette trenger du

Konfigurer Apple Music-appen

1. Gå til appbutikken på enheten og last ned Apple Music-appen. Hvis du ikke ser Apple Music, kan det hende at enheten din ikke er kompatibel, eller at Apple Music-appen ikke er tilgjengelig i landet eller regionen der du er.

2. Åpne Apple Music-appen.

3. Deretter følger du trinnene på skjermen for å logge på med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen:

• Logg på med mobilen: Bruk kameraet på telefonen til å skanne QR-koden på skjermen. Deretter følger du instruksjonene på mobilen for å logge på med Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen.

• Logg på manuelt: Bruk fjernkontrollen eller kontrolleren til å logge på med Apple-ID-en din i Apple Music-appen eller nettleseren og fullfør konfigureringen.

Det kan hende deler av musikkbiblioteket ditt ikke er tilgjengelig i Apple Music på smart-TV-en, spillkonsollen eller strømmeenheten.

Slik logger du av Apple Music-appen

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Gå til Settings > Account («Innstillinger» og «Konto»).

3. Velg Sign Out («Logg av»).

Slik gjenoppretter du standardinnstillingene i Apple Music-appen

Før du selger eller gir bort enheten din eller avinstallerer Apple Music, bør du tilbakestille appen. Tilbakestilling av Apple Music-appen logger deg av kontoen, fjerner den personlige informasjonen din og gir appen de opprinnelige innstillingene.

Hvis du tilbakestiller Apple Music-appen på en smart-TV, spillkonsoll eller strømmeenhet som også er logget på Apple TV-appen eller Apple TV+-appen, blir også Apple TV-appen og Apple TV+-appen gjenopprettet til de opprinnelige innstillingene.

Slik tilbakestiller du Apple Music:

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Gå til Innstillinger.

• Velg Nullstill Apple TV og Apple Music på smart-TV-en eller strømmeenheten.

• På spillkonsollen velger du Nullstill Apple Music.

Er du logget på Apple Music på en enhet du ikke har tilgang til?

Hvis du er logget på Apple Music-appen på en smart-TV, spillkonsoll eller strømmeenhet som du ikke har tilgang til, kan du fjerne enheten fra listen over enheter tilknyttet Apple-ID-en din.

Tilgjengeligheten til Apple Music-appen kan variere etter land og region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din. Funksjonene til Apple Music-appen og hvilke enheter som støtter den, kan også variere etter land og region.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.