Nyheter i firmwareoppdateringer for Apple Pro Display XDR

Finn ut mer om endringer og funksjoner som er inkludert i skjermfirmwareoppdatering 2.2.2, som er den nyeste firmwareoppdateringen til Pro Display XDR.

Skjermfirmwareoppdatering 2.2.2

• Legger til støtte for tilpassede Pro Display XDR-referansemoduser, som du kan skreddersy til spesifikke arbeidsflytbehov ved å stille inn fargespekter, hvitpunkt, lysstyrke og overføringsfunksjoner. Finn ut mer
  • Mindre forbedringer av stabiliteten.

Krever macOS 10.15.4 eller nyere.

Kontroller hvilken firmwareversjon du har

For å sjekke firmwareversjonen til Pro Display XDR velger du Apple-menyen  > Om denne maskinen, klikker på Systemrapport, og deretter klikker du på Grafikk/skjermer. I Pro Display XDR-delen vises firmwareversjonen ved siden av Skjermfirmwareversjon.

Hvis firmwaren din ikke er oppdatert

Når du har installert macOS-versjonen som kreves av firmwareoppdateringen, laster Macen ned oppdateringen innen 24 timer. Når Macen din er klar til å installere firmwareoppdateringen, kan du bli bedt om å starte på nytt for å ta i bruk oppdateringen, og skjermen din kan bli svart i noen minutter under installasjonen.

Hvis du velger Ikke nå i oppdateringsmeldingen eller merker at det mangler referansemoduser fra Forhåndsinnstillinger-menyen, må du kanskje koble skjermen til strøm igjen. Sørg for at du er logget på en brukerkonto i macOS, koble skjermen fra strøm i 30 sekunder, og koble deretter skjermen til strøm igjen.

For at firmwareoppdateringen skal lastes ned, må du sørge for at «Installer systemdatafiler og sikkerhetsoppdateringer» og «Installer macOS-oppdateringer» er valgt i Avansert-vinduet til Programvareoppdatering-valg.