Slett spamkalendere og arrangementer på iPhone

Hvis du får uønskede kalenderinvitasjoner eller varslinger om arrangementer, kan det hende du ved et uhell har abonnert på en spamkalender. Hvis du vil fjerne arrangementene, kan du slette kalenderabonnementet.

Slik fjerner du kalenderspam på iPhone i iOS 14.6 eller nyere

1. Åpne appen Kalendere.

2. Trykk på den uønskede kalenderhendelsen.

3. Trykk på Avslutt abonnement på denne kalenderen nederst på skjermen.

4. Trykk på Avslutt abonnement for å bekrefte.

Slik fjerner du kalenderspam på iPhone i tidligere versjoner av iOS

1. Åpne Kalender-appen.

2. Trykk på Kalendere nederst på skjermen.

3. Se etter en kalender du ikke gjenkjenner. Trykk på Mer info-knappenNo alt supplied for Image ved siden av kalenderen, og bla deretter ned og trykk på Slett kalender.

Hvis dette ikke løser problemet, sletter du kalenderabonnementet i Innstillinger:

1. Åpne Innstillinger.

2. Trykk på Kalender > Kontoer. Hvis du bruker iOS 13, trykker du på Passord og kontoer > Kontoer i stedet.

3. Trykk på Abonnementskalendere.

4. Se etter en kalender du ikke gjenkjenner. Trykk på den, og trykk deretter på Slett konto.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.