Slett nedlastet bok og lydbok fra enheten

Når du har slettet en bok, er den ikke lagret på enheten din, men den er fremdeles tilgjengelig i biblioteket ditt på andre enheter.

Slik sletter du bøker, lydbøker eller PDF-filer fra en iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan slette bøker og andre ting som er lastet ned fra Apple Books-appen, eller lydbøker fra Innstillinger-appen.

Fra Apple Books-appen

1. Trykk på Bibliotek, og finn deretter objektet. Hvis objektet er en del av en serie, må du først åpne serien.
  2. Trykk på Rediger øverst til høyre.
  3. Trykk på objektet du vil fjerne, og trykk deretter på Papirkurv-symboletPapirkurv-symbol.
  4. For å fjerne objektet fra enheten velger du Fjern nedlasting. (Hvis objektet er en PDF-fil eller ikke kom fra nettbokhandelen, trykker du på Slett overalt for å slette det fra biblioteket.)

Hvis du ser nedlastningsknappen ved siden av et objekt, er det lagret i nettskyen og ikke lastet ned til enheten din. Hvis du ikke vil at objektet skal vises i skyen, kan du skjule det. Når du skjuler et objekt, vil det fjernes fra enheten din, men du får tilgang til det ved å trykke på påloggingsknappen påloggingsknapp eller bildet ditt øverst på skjermen, og deretter Administrer skjulte kjøp.

Hvis du brukte datamaskinen og en USB-kabel til å synkronisere bøker og lydbøker manuelt til iPhone, iPad eller iPod touch, slår du av synkronisering for å fjerne disse objektene.

Fra Innstillinger-appen

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Generelt og deretter på iPhone-lagring eller iPad-lagring.
  3. Bla til Bøker, og trykk deretter på Bøker.
  4. Sveip mot venstre på en lydbok du har lastet ned og trykk på Slett.

Slik sletter du bøker, lydbøker eller PDF-filer fra en Mac

1. Klikk først på Bibliotek øverst i vinduet, og deretter på Alle bøker i sidepanelet.
  2. Klikk på objektet du vil slette eller fjerne. Hvis objektet er del av en serie, må du først åpne serien og deretter klikke på objektet.
  3. Velg Rediger > Slett fra menylinjen, og bekreft når du blir bedt om det.

Hvis Slett-alternativet ikke kan trykkes på, etter at du har klikket på Rediger, er ikke dette objektet lastet ned til Macen.