Slett bøker og lydbøker fra enheten

Finn ut hvordan du sletter bøker, lydbøker, PDF-filer og andre digitale filer fra Apple Books-appen.

Slett bøker, lydbøker eller PDF-filer fra iPhone eller iPad

1. Åpne Bøker-appen.

2. På iPhone: Trykk på Bibliotek, og finn deretter objektet du vil slette. På iPad: Se under Bibliotek i sidefeltet og finn objektet du vil slette. Hvis objektet er en del av en serie, må du først åpne serien.

3. Trykk på Mer-knappenMer-knappen på objektet du vil slette.

4. Trykk på Fjern-knappenFjern.

5. For å fjerne objektet fra enheten velger du Fjern nedlasting. Hvis objektet er en PDF-fil eller ikke kom fra Nettbokhandelen, kan du også trykke på Slett overalt for å slette objektet fra biblioteket.

Slett bøker, lydbøker eller PDF-filer fra Macen

1. Åpne Bøker-appen.

2. Se under Bibliotek i sidepanelet, og finn objektet du vil slette. Hvis objektet er en del av en serie, må du først åpne serien.

3. Klikk på objektet, og velg Rediger > Slett på menylinjen.

4. For å fjerne objektet fra enheten velger du Fjern nedlasting. Hvis objektet er en PDF-fil eller ikke kom fra nettbokhandelen, kan du også trykke på Slett overalt for å slette objektet fra biblioteket.

Hvis Slett-alternativet er nedtonet etter at du har klikket på Rediger, er ikke dette objektet lastet ned til Macen.

Skjul bøker, lydbøker og PDF-filer hvis du ikke kan slette dem

I stedet for å slette objekter fra Bøker-appen kan du skjule dem, slik at de bare vises på de enhetene du vil. Hvis du ser iCloud-ikonetiCloud-ikonet ved siden av et objekt i Bøker-appen, er det skjult på den enheten. Selv om objektet ikke er lastet ned på den enheten, ligger det lagret i iCloud, så du har fremdeles tilgang til det når du vil.

Finn ut hvordan du skjuler og viser bøker, lydbøker og PDF-filer på iPhone og iPad

Finn ut hvordan du skjuler og viser kjøpte bøker og lydbøker på Mac