Hvis du har glemt koden for Skjermtid

Finn ut hvordan du tilbakestiller sikkerhetskoden din hvis du har glemt den.

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du har glemt koden din for Skjermtid eller koden for Skjermtid for et medlem av Familiedeling-gruppen din. Hvis du har glemt sikkerhetskoden for å låse opp iPhone, iPad eller iPod touch, eller du får en melding som sier at den er deaktivert, følger du denne fremgangsmåten i stedet

Slik tilbakestiller du koden for Skjermtid for en personlig enhet

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre koden for Skjermtid på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for at enheten er oppdatert til iOS 13.4 eller iPadOS 13.4 eller nyere
  2. Gå til Innstillinger > Skjermtid.
  3. Trykk på Endre koden for Skjermtid to ganger.
  4. Trykk på Glemt koden?
  5. Oppgi Apple-ID og passord* du brukte da du opprettet koden for Skjermtid.
  6. Oppgi en ny kode for Skjermtid, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

På Mac

1. Sørg for at Macen er oppdatert til macOS Catalina 10.15.4 eller nyere
  2. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Skjermtid.
  3. Klikk på  Valg i nedre venstre hjørne.
  4. Klikk på Endre kode, og klikk deretter på Glemt koden?.
  5. Oppgi Apple-ID og passord* du brukte da du opprettet koden for Skjermtid.
  6. Oppgi en ny kode for Skjermtid, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

Hvis du har Del på tvers av enheter slått på, oppdateres den nye koden for Skjermtid på de enhetene etter du har tilbakestilt den.

Hvis du fortsatt har problemer med å tilbakestille koden for Skjermtid, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Slik tilbakestiller du koden for Skjermtid for barnets enhet

Hvis du bruker Familiedeling til å administrere barnets konto, er det ikke alternativer for å tilbakestille koden på barnets enhet. Følg denne fremgangsmåten på familieorganisatorens enhet for å tilbakestille koden for Skjermtid for barnet ditt.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Forsikre deg om at familieorganisatorens enhet er oppdatert til iOS 13.4 eller iPadOS 13.4 eller nyere
  2. På familieorganisatorens enhet går du til Innstillinger > Skjermtid.
  3. Rull ned, og velg navnet til et barn under Familie.
  4. Trykk på Endre koden for Skjermtid to ganger. Du kan bli bedt om å autentisere med Face ID, Touch ID eller enhetens sikkerhetskode.
  5. Oppgi en ny kode for Skjermtid, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

På Mac

1. Sørg for at Macen er oppdatert til macOS Catalina 10.15.4 eller nyere
  2. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Skjermtid.
  3. Velg navnet til et barn fra nedtrekksmenyen i sidepanelet til venstre.
  4. Klikk på  Valg i nedre venstre hjørne.
  5. Klikk på Endre kode, og klikk deretter på Glemt koden?.
  6. Oppgi Apple-ID og passord* du brukte da du opprettet koden for Skjermtid.
  7. Oppgi en ny kode for Skjermtid, og skriv den inn på nytt for å bekrefte.

Hvis du har Del på tvers av enheter slått på, oppdateres den nye koden for Skjermtid på de enhetene etter du har tilbakestilt den.

Hvis du fortsatt har problemer med å tilbakestille koden for Skjermtid, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

*Finn ut hva du kan gjøre hvis du har glemt Apple-ID-en din eller passordet

Finn ut mer

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å konfigurere Skjermtid, se enhetsbruken og angi grenser.

Bruk Mac til å konfigurere Skjermtid, se enhetsbruken og angi grenser.