Om Apple Thunderbolt 3 Pro-kabelen

Koble til en enhet som har en Thunderbolt 3 (USB-C)-port til en enhet som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller en USB-C-port.

Apple Thunderbolt 3 Pro-kabelen kobler en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)-port til en enhet som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port.

Video

Bruk denne kabelen til å koble Mac til en skjerm som bruker Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C for video, for eksempel en Apple Pro Display XDR, LG UltraFine 5K-skjerm, eller 23,7-tommers LG UltraFine 4K-skjerm. Den støtter en DisplayPort High Bit Rate 3 (HBR3)-videoutgang.

Dataoverføring

Bruk denne kabelen til å koble Mac til en enhet som bruker Thunderbolt 3 (USB-C) eller USB-C for dataoverføring, for eksempel en harddisk eller dockstasjon. Den støtter Thunderbolt 3-dataoverføringer på opptil 40 Gbps og USB 3.1 (2. generasjon)-dataoverføringer på opptil 10 Gbps. Kontroller spesifikasjonene på enheten din for å se hvilken dataoverføringsstandard den støtter.

Lader

Denne kabelen kan også kobles til Thunderbolt 3 (USB-C) eller USB-C-enheter for lading av bærbare Macer eller andre enheter. Den har maksimalt 100 W strøm når den er koblet til en enhet.

Sammenlignet med Apple USB-C-ladekabel
Apple USB-C-ladekabelen støtter også lading, men dataoverføringen er begrenset til 480 Mbps (USB 2.0) og støtter ikke video. Apple Thunderbolt 3 Pro-kabelen har Thunderbolt -logoen på hver lader. Hver av kablene kan brukes med en Apple USB-C-strømadapter.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.