Om Apple Thunderbolt 4 Pro-kabelen

Koble en Mac, iPhone eller iPad til en skjerm eller ekstern enhet med Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller USB-C-porten på hver enhet.

Apples Thunderbolt 4 Pro-kabel kan brukes for å koble en Mac, iPhone eller iPad som bruker Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 eller USB-C til en skjerm eller ekstern enhet.

Video

Bruk denne kabelen til å koble en Mac, iPhone eller iPad til en skjerm som bruker Thunderbolt 3 (USB-C) eller USB-C for video, som for eksempel Apple Studio Display, Apple Pro Display XDR eller LG UltraFine 5K Display. Den støtter en DisplayPort High Bit Rate 3 (HBR3)-videoutgang.

Bildet har ingen alternativ tekst

Dataoverføring

Bruk denne kabelen til å koble Mac, iPhone eller iPad til en enhet som bruker Thunderbolt 4, Thunderbolt 3 eller USB-C for dataoverføring, som for eksempel en ekstern harddisk eller dokkingstasjon. Den støtter Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- og USB 4-dataoverføringshastigheter på opptil 40 Gbps og USB 3.2 Gen 2-dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbps. Kontroller spesifikasjonene på enheten din for å se hvilken dataoverføringsstandard den støtter.

Lader

Denne kabelen kan også kobles til Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- eller USB-C-enheter for å lade en bærbar Mac, iPhone eller iPad. Den har maksimalt 100 W strøm når den er koblet til en enhet.

Sammenlignet med Apple USB-C-ladekabel

Apple USB-C-ladekabelen støtter også lading, men dataoverføringen er begrenset til 480 Mbps (USB 2.0) og støtter ikke video. Apple Thunderbolt 4 Pro-kabelen har Thunderbolt-logoenBildet har ingen alternativ tekst på hylsen til hver kontakt. Hver av kablene kan brukes med en Apple USB-C-strømadapter.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.