Hvis et objekt eller en enhet er knyttet til en annen Apple-ID

Hvis du prøver å konfigurere en Apple-enhet, for eksempel AirPods, en AirTag eller et Hvor er?-nettverkstilbehør og ser en melding om at den/det er koblet til en annen Apple-ID, må enheten eller objektet fjernes fra den aktuelle Apple-ID-en før du kan koble den/det til en ny Apple-ID. Den forrige eieren må kanskje følge fremgangsmåten for å oppheve tilkoblingen.

Fjern et tilbehør eller en enhet i Hvor er?-nettverket fra en Apple-ID

Bruk denne fremgangsmåten for å fjerne enheter som AirPods (3. generasjon), AirPods Pro, AirPods Max og Lommebok i skinn til iPhone, Apple-objekter som AirTag eller tilbehør i Hvor er?-nettverket fra en Apple-ID.

Denne fremgangsmåten kobler også enheten eller objektet fra en Apple-ID. Når du kobler enheten eller objektet fra Apple-ID-en, fjerner du også Lås for Hvor er?, som er enhetens eller objektets tilknytning til en Apple-ID. Lås for Hvor er? må fjernes før du kan koble enheten eller objektet til en annen Apple-ID.

• Hvis enheten eller objektet er koblet til Apple-ID-en til den forrige eieren, må den forrige eieren følge denne fremgangsmåten for å fjerne enheten eller elementet fra Apple-ID-en.

• Enheten eller objektet trenger ikke å være koblet til via Bluetooth til en iPhone eller annen Apple-enhet som brukes til å fjerne den fra en Apple-ID – men prosessen kan være raskere hvis den er koblet til via Bluetooth og innenfor Bluetooth-rekkevidde.

Denne fremgangsmåten er den eneste måten å fjerne og frakoble en enhet eller et objekt fra en Apple-ID og fjerne Lås for Hvor er? på. Fremgangsmåten kan utføres på hvilken som helst iPhone, iPad, iPod touch eller Mac som er logget på med samme Apple-ID. Apple kan ikke fjerne Lås for Hvor er? for deg.

Slik fjerner du AirPods, en AirTag eller annet Hvor er?-nettverkstilbehør eller -enheter fra en Apple-ID på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Hvor er?-appen og trykk på Objekter- eller Enheter-fanen.

2. Trykk på objektet eller enheten du vil fjerne, og sveip deretter opp på håndtaket.

After you tap an item or device in the Find My app, swipe up to see more options.
  3. Trykk på Fjern objekt eller Fjern denne enheten, og trykk deretter på Fjern for å bekrefte.

Tap Remove Item to remove an time from Find My and remove Find My Lock.

Slik fjerner du AirPods eller et annet Hvor er?-nettverksobjekt fra en Apple-ID på Mac

1. Åpne Hvor er?-appen.

2. Velg Enheter-fanen.

3. Velg enheten du vil fjerne.

4. På kartet klikker du på Mer info-knappenBildet har ingen alternativ tekst.

5. Klikk på Fjern denne enheten.

AirTag og Hvor er?-nettverkstilbehør kan kun fjernes fra en Apple-ID via en iPhone, iPad eller iPod touch.

Konfigurer Hvor er?-nettverkstilbehøret eller -objektet med en annen Apple-ID

For å komme i gang med konfigurasjonsprosessen må den nye eieren holde AirPods, AirTag eller Hvor er?-nettverkstilbehøret nær iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du ikke kan fjerne enheten eller objektet fra en Apple-ID

Hvis du ikke kan fjerne enheten eller objektet og koble den/det fra en Apple-ID bør du tilbakestille enheten/objektet.

Når du tilbakestiller enheten eller objektet, deles ikke posisjonsinformasjonen med den forrige eieren. Du kan imidlertid fortsatt ikke koble enheten eller objektet til en annen Apple-ID.