Bruk Radeon Pro W5500X MPX-modulen med Mac Pro (2019)

Finn ut mer om de forskjellige skjermoppsettene du kan bruke med MPX-modulen på Mac Pro (2019).

Radeon Pro W5500X MPX-modulen inneholder en AMD Radeon Pro W5500X-grafikkprosessorenhet (GPU) med 8 GB med GDDR5-minne og to HDMI 2.0-porter. Når du bruker Radeon Pro W5500X MPX-modulen med Mac Pro, kan du også bruke Thunderbolt 3-portene på toppen* og baksiden av Mac Pro til å koble til ekstra skjermer.

Hvis du bruker Boot Camp og allerede har konfigurert Windows, må du installere AMD-driverne før du installerer Radeon Pro W5500X MPX-modulen.

Koble skjermer til én enkelt Radeon Pro W5500X MPX-modul

Hvis du installerer en enkelt Radeon Pro W5500X MPX-modul, kan du koble til opptil to 4K-skjermer med oppløsninger på 3840 x 2160 ved 60 Hz til HDMI-portene på MPX-modulen.

Du kan også koble til opptil to ekstra skjermer til Thunderbolt 3-portene på Mac Pro i disse konfigurasjonene:

• Én Apple Pro Display XDR med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz.

• Én 5K-skjerm med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz.

• To 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz.

Koble skjermer til to Radeon Pro W5500X MPX-moduler

Hvis du installerer to Radeon Pro W5500X MPX-moduler, kan du koble til opptil fire 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz til HDMI-portene på MPX-modulene.

Du kan også koble til opptil fire ekstra skjermer til Thunderbolt 3-portene på Mac Pro i disse konfigurasjonene:

• To Apple Pro Display XDR-skjermer med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz koblet til Thunderbolt 3-portene på toppen* og baksiden av Mac Pro.

• To 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz.

• Fire 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz.

Bruk av Radeon Pro W5500X MPX-modulen med Microsoft Windows

Hvis du bruker Boot Camp og det allerede er konfigurert på Macen, må du installere AMD-driverne før du installerer Radeon Pro W5500X MPX-modulen:

1. Start Macen i Windows.

2. Gå til AMD-nettstedet, klikk på Downloads & Support (nedlastinger og støtte) og deretter på Drivers (drivere).

3. Velg produktet ditt fra listen, ikke fra menyen. Det gjør du slik: Velg først Graphics (Grafikk), så Mac Graphics (Mac-grafikk) i den neste kolonnen, og deretter velger du Apple Boot Camp i den neste kolonnen.

4. Klikk på Submit (Send) for å se listen med tilgjengelige drivere.

5. Se etter driverversjonen som støtter Macen din, og klikk på Download (Last ned).

6. Pakk ut den nedlastede ZIP-filen, og kjør deretter Setup-programmet i den nye mappen for å installere driverne.

7. Slå av Macen, og installer deretter Radeon Pro W5500X MPX-modulen.

Hvis du ikke installerte AMD-driverne og bildet på skjermen er svart, kobler du til skjermen via HDMI og følger trinnene ovenfor. Etter at du har installert AMD-driverne, kan du koble til skjermen via Thunderbolt 3.

Finn ut mer

*På rackmonterte modeller er disse portene foran i stedet for på toppen.