Spill av Apple Podcasts med Alexa

Be Alexa om å spille av favorittprogrammene dine.

Apple Podcasts for Alexa er bare tilgjengelig i Østerrike, Australia, Brasil, Canada, Frankrike, Tyskland, India, Irland, Italia, Japan, Mexico, New Zealand, Spania, Storbritannia og USA.

Dette trenger du

• En Amazon Fire TV eller Amazon Echo-høyttaler og iOS- eller Android-enheten du brukte ved registreringen og som har Amazon Alexa-appen installert. Pass på at du har oppdatert til den nyeste versjonen av iOS, og sjekk App Store for å se om det er noen oppdateringer til Amazon Alexa-appen. Hvis du bruker en Android-enhet, kan du gå til Google Play Butikk for å finne oppdateringer til Apple Podcasts-appen eller Amazon Alexa-appen.
  • Hvis du trenger hjelp med å konfigurere eller bruke Alexa, Amazon Echo eller Fire TV, kan du kontakte Amazon.

Konfigurer Alexa for Apple Podcasts

1. Åpne Amazon Alexa-appen, og trykk deretter på More nederst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Settings.
  3. Rull ned og trykk på Music & Podcasts.
  4. Trykk på Link New Service, etterfulgt av Apple Podcasts.
  5. Trykk på Enable to Use, og velg deretter Settings.
  6. Trykk på Link Account, og autentiser med Face ID, Touch ID eller passordet ditt.

Du kan også aktivere Apple Podcasts i Alexa-butikken på nettet.

Konfigurer Apple Podcasts som standardtjeneste for podcaster

Lær hvordan du kan be Alexa om å spille av noe uten å måtte si «on Apple Podcasts» hver gang.*

1. Åpne Amazon Alexa-appen, og trykk deretter på More nederst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Settings.
  3. Trykk på Music & Podcasts.
  4. Trykk på Default Services under Settings.
  5. Trykk på Change under Podcasts.
  6. Trykk på Apple Podcasts.

*Kun tilgjengelig i Brasil, Tyskland, Japan, Mexico, Storbritannia og USA.

Be Alexa om å spille av podcaster

Du kan be Alexa om å spille av de nyeste episodene av favorittpodcastene dine. Si noe sånt som «Alexa, play Conan O’Brien Needs A Friend on Apple Podcasts» eller «Alexa, play The Daily from yesterday on Apple Podcasts».

Deaktiver Apple Podcasts i Alexa

1. Åpne Amazon Alexa-appen, og trykk deretter på More nederst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Music & Podcasts.
  3. Trykk på Apple Podcasts.
  4. Trykk på Disable Skill.

Hvis du deaktiverer Apple Podcasts i Alexa, blir også Apple Podcasts-kontoen din koblet fra Amazon Alexa-appen.

Finn ut mer

Hvis du prøver å lytte til voksent eller eksplisitt innhold med Alexa i Australia, Østerrike, Brasil, Canada, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Mexico eller Spania, kan du bruke Podcasts-appen på en Apple-enhet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.