Spill av Apple Podcasts med Alexa

Be Alexa om å spille av favorittprogrammene dine.

Dette trenger du

• En Amazon Fire TV eller Amazon Echo-enhet

• iPhone-, iPad- eller Android-enheten du brukte til konfigurering

• Amazon Alexa-appen installert på enheten din

For å bruke alle funksjonene med Apple Podcasts på Alexa, sørg for å oppdatere til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Du bør også sjekke App Store eller Google Play Store for å se om det finnes oppdateringer til Amazon Alexa-appen.

Hvis du trenger hjelp med å konfigurere eller bruke Alexa, Amazon Echo eller Fire TV, kan du kontakte Amazon.

Apple Podcasts for Alexa er kun tilgjengelig i enkelte land og områder.*

Konfigurer Alexa for Apple Podcasts

For å bruke Alexa til å starte en episode eller fortsette der du slapp, koble Apple Podcasts til Amazon Alexa-appen.

1. Åpne Amazon Alexa-appen, og trykk deretter på More-fanen nederst på skjermen.

2. Trykk på Settings.

3. Rull ned og trykk på Music & Podcasts.

4. Trykk på Link New Service, etterfulgt av Apple Podcasts.

5. Trykk på Enable to Use, og velg deretter Settings.

6. Trykk på Link Account, og autentiser med Face ID, Touch ID eller passordet ditt.

Du kan også aktivere Apple Podcasts-ferdigheten i Alexa Skills-butikken på nettet.

Be Alexa om å spille Apple Podcasts

Du kan for eksempel si «Alexa, play Wow in the World on Apple Podcasts» (Alexa, spill Wow in the World på Apple Podcasts). Hvis du ikke vil si «på Apple Podcasts» hver gang, kan du gjøre Apple Podcasts til standardtjenesten din for podcaster.

1. Åpne Amazon Alexa-appen, og trykk deretter på More-fanen nederst på skjermen.

2. Trykk på Settings.

3. Trykk på Music and Podcasts.

4. Trykk på Default Services under Settings.

5. Trykk på Change under Podcasts.

6. Trykk på Apple Podcasts.

Alexa støtter ikke eksplisitt innhold i alle land og regioner.

Deaktiver Apple Podcasts i Alexa

1. Åpne Amazon Alexa-appen, og trykk deretter på More-fanen nederst på skjermen.

2. Trykk på Settings.

3. Trykk på Music and Podcasts.

4. Trykk på Apple Podcasts.

5. Trykk på Disable Skill.

Hvis du deaktiverer Apple Podcasts-ferdigheten, blir også Apple Podcasts-kontoen din koblet fra Amazon Alexa-appen.

*Apple Podcasts for Alexa er kun tilgjengelig i Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, De forente arabiske emirater, Ecuador, Filippinene, Finland, Frankrike, Hong Kong, India, Indonesia, Irland, Italia, Japan, Luxembourg, Malaysia, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico, Saudi-Arabia, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Thailand, Tyrkia, Tyskland, USA og Østerrike.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke er kontrollert eller testet av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.