Bruk det flytende tastaturet på iPad

Med iPadOS kan du bruke det flytende tastaturet på iPaden for å gjøre tastaturet mindre, slik at det blir lettere å skrive med én hånd. Og etterpå kan du bytte tastaturet tilbake til full størrelse igjen.

Slik gjør du iPad-tastaturet mindre

1. Åpne en app som bruker iPadOS-tastaturet – som Notater eller Meldinger.
  2. Bruk to fingre for å klype tastaturet innover for å gjøre det mindre.
  3. Trykk og hold på den grå linjen  for å flytte tastaturet på skjermen.

Hvis du vil skrive med én hånd ved bruk av QuickPath, sveiper du bare fingeren fra bokstav til bokstav for å stave ordene du vil bruke.

Slik endrer du iPad-tastaturet til full størrelse

1. Plasser to fingre på det flytende tastaturet.
  2. Spre fingrene fra hverandre for å forstørre tastaturet til full størrelse.

Gjør mer med iPad