Apple Music Replay på nettet (beta)

Med Apple Music Replay får du alt det beste av musikken du hørte på i året som gikk. Se hvilke artister og albumer du lyttet mest til. Og få en spilleliste med låtene du hørte mest på i året som var – og én for hvert år du har abonnert på Apple Music.

Apple Music Replay er for øyeblikket bare tilgjengelig i betaversjonen av Apple Music-nettappen.

Få Apple Music Replay

1. Du må ha et Apple Music-abonnement.
  2. Gå til replay.music.apple.com
  3. Logg på med den samme Apple-ID-en du abonnerer på Apple Music med.
  4. Klikk på Get Your Replay Mix (Hent Replay-miksen min).

Ser du ikke Replay? Det kan hende du ikke har lyttet til nok musikk. Så snart du har hørt på nok musikk, kan du sjekke innom igjen for å se Replay-miksen din.

Slik fungerer Apple Music Replay

Apple Music Replay bruker avspillingsloggen i Apple Music til å finne ut hvilke låter, albumer og artister du hørte mest på i året som var. Apple Music Replay bruker også en rekke andre faktorer til å finne ut hvilken musikk du har spilt av dette året, for eksempel:

• Musikk du har spilt av på enheter som er logget på Apple Music med Apple-ID-en din.
  • Musikk du har spilt av på enheter som har «Bruk avspillingslogg» slått av i Innstillinger, er ikke inkludert.
  • Bare musikk som er tilgjengelig i Apple Music-katalogen, blir tatt med.
  • Sanger som er spilt av i biblioteket, må være synkroniserte med Apple Music-abonnementet.
  • Minimum lyttetid og antall ganger du har spilt av en sang, en artist eller et album

Se låtene du hørte på mest i året som var

Se låtene du hørte på mest i året som var, i én spilleliste som oppdateres ukentlig. Og du får én Replay-spilleliste for hvert år du har abonnert på Apple Music.

For å lagre Replay-spillelisten og få tilgang til den på alle enhetene klikker du på +ADD (+LEGG TIL).

Når du har lagt til Replay-spillelisten i biblioteket ditt, kan du dele den på samme måte som spillelister du oppretter selv. Vennene dine kan legge til Replay-spillelisten din i sine bibliotek og få oppdateringer om de mest spilte sangene dine gjennom året.

Se hvilke artister og albumer du har hørt mest på

Rull ned for å se hvor mange artister du har lyttet til så langt i år, og hvor mange timer du har hørt på dem.

Du kan også se en liste med de 10 albumene du har hørt mest på, med antall avspillinger for hvert album.