Slik får du Apple Music Replay

Med Apple Music Replay får du alt det beste av musikken du hørte på i året som gikk. Få innsikt i musikken du hører på i løpet av året. Og få en spilleliste med låtene du hørte mest på i år – og én for hvert år du har abonnert på Apple Music.

Mac og iPhone som viser Replay-nettstedet

Slik fungerer Apple Music Replay

Apple Music Replay bruker følgende informasjon for å beregne hvilke sanger, albumer, artister, spillelister, sjangere og stasjoner du lyttet mest til:

• Lyttehistorikken din i Apple Music
  • Antallet avspillinger for sanger, artister, albumer, sjangere og stasjoner
  • Hvor mye tid du brukte på å lytte til sanger, artister, albumer, sjangere og stasjoner

Slik ser du lyttestatistikken din for Apple Music Replay

1. Gå til music.apple.com/no/replay.
  2. Logg på med den samme Apple-ID-en du abonnerer på Apple Music med.
  3. Trykk eller klikk på Kom i gang. Herfra kan du gjøre følgende:
    • Få innsikt i årets album: Når du er kvalifisert, kan du se sangene, artistene og albumene du har lyttet til så langt i år, med antallet avspillinger og tiden du har brukt på å lytte til dem.
    • Se Replay for året som gikk: Ved slutten av året kan du se sangene, artistene, albumene, sjangerne, spillelistene og stasjonene du lyttet mest til, med det samlede antallet avspillinger og hvor lenge du lyttet til dem.
    • Spill høydepunktsvideoen din for året som gikk: Feir året i musikk med en audiovisuell oppsummering av musikken du lyttet mest til.
    • Del innsikt: Trykk på Del-knappen for å dele den personlige lyttestatistikken din i en melding eller på sosiale medier.

Ser du ikke Replay?

Slik finner du og deler Replay-spillelisten din

1. Åpne Apple Music-appen.
  2. Gå til Lytt nå.
  3. Rull ned til Replay: Låtene du har hørt på mest hvert år. Herfra kan du gjøre følgende:

Ser du ikke Replay?

Hvis du ikke ser Replay

Det kan hende du ikke har lyttet til nok musikk. Se etter en fremdriftslinje på Replay-nettstedet for å se hvor mye musikk du må lytte til. Når du har lyttet til nok musikk, får du en varsling om at Replay er klart.

Hvis du fortsatt ikke ser Replay, må du påse at Bruk avspillingsloggen er slått på for alle enhetene dine:

• På iPhone eller iPad: Gå til Innstillinger > Musikk og slå på Bruk avspillingsloggen.
  • På Mac: Åpne Apple Music-programmet, velg Musikk > Innstillinger, klikk på Generelt-fanen, og velg deretter Bruk avspillingsloggen.
  • På Android: Trykk på Mer-knappen Mer-knappen øverst i Apple Music-appen, trykk på Innstillinger, og slå deretter på Bruk avspillingsloggen.

Apple Music og personvern

Apple Music er utviklet for å beskytte informasjonen din og gi deg kontroll over hva du vil dele.

Se hvordan dataene dine håndteres

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.