Hvis du ser «Det maksimale antallet kostnadsfrie kontoer er aktivert»

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser et varsel når du prøver å opprette en Apple‑ID eller konfigurere iCloud på iPhone, iPad eller Mac.

Hvorfor så du denne meldingen?

Hvis du ser «Det maksimale antallet kostnadsfrie kontoer er aktivert på denne [enheten]», betyr det at du har overskredet det maksimale antallet Apple‑ID-er du kan konfigurere med iCloud på én enhet i løpet av et år.

Du kan se denne meldingen når du:

• logger på med en Apple-ID du allerede har opprettet på nettet, en Apple TV eller en tredjepartsenhet, men når du fremdeles ikke har konfigurert den med iCloud.

• logger på med en Apple‑ID som har kun internettilgang til iCloud.

Hva bør du gjøre?

Hvis du har en annen iPhone, iPad, eller Mac, kan du prøve å konfigurere iCloud med Apple-ID-en din på den enheten. Logg på med Apple‑ID-en din, og følg veiledningen på skjermen for å begynne å bruke iCloud.

Eller, hvis du allerede har en Apple-ID som er konfigurert med iCloud, logger du på med den Apple-ID-en i stedet.