Enheter du kan bruke med Apple TV-appen og Apple TV+

Du får tilgang til alle kjøpene og abonnementene dine i Apple TV-appen på de kompatible enhetene som er oppført nedenfor.

iPhone, iPad og iPod touch

Mac

Apple TV

Smart-TV-er

Roku-enheter

Amazon Fire TV-enheter

Du kan ikke kjøpe abonnementer eller innhold på Fire TV-enheter.

Windows-PC eller Microsoft Surface

I en nettleser

Noen enheter er ikke tilgjengelige i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.