Om sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 11.0

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iCloud for Windows 11.0.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

iCloud for Windows 11.0

Utgitt 30. oktober 2019

Grafikkdriver

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Et program kan utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-8784: Vasiliy Vasilyev og Ilya Finogeev fra Webinar, LLC

libxslt

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Flere problemer i libxslt

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2019-8750: funnet av OSS-Fuzz

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til universell skripting mellom nettsteder

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2019-8813: en anonym forsker

WebKit

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-8710: funnet av OSS-Fuzz

CVE-2019-8766: funnet av OSS-Fuzz

CVE-2019-8782: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8783: Cheolung Lee fra LINE+ Graylab Security Team

CVE-2019-8811: Soyeon Park fra SSLab ved Georgia Tech

CVE-2019-8814: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8816: Soyeon Park fra SSLab ved Georgia Tech

CVE-2019-8819: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8820: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit-behandlingsmodell

Tilgjengelig for: Windows 10 og nyere via Microsoft Store

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2019-8815: Apple

Ytterligere anerkjennelse

CFNetwork

Vi vil gjerne takke Lily Chen fra Google for hjelpen.

WebKit

Vi vil gjerne takke Dlive fra Tencents Xuanwu Lab og Zhiyi Zhang fra Codesafe Team ved Legendsec i Qi'anxin Group for hjelpen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.