Aktivitetsdeling og personvern

Aktivitet beskytter informasjonen din og lar deg velge hva du vil dele.

• Treningsøkt- og aktivitetsdata som deles med andre, kan inkludere: aktive kalorier eller kilojoule, treningsminutter, oppreist- og trilletimer, skritt, tidssone og treningsøktinformasjon, eksempelvis navn på økt, type og varighet.
  • E‑postadressen som er knyttet til iCloud-kontoen din, vil være synlig for alle du inviterer eller godtar invitasjoner fra.
  • Hvis du bruker denne funksjonen, blir treningsøkts- og aktivitetsinformasjonen din sendt til Apple slik at Apple trygt kan dele informasjonen videre med dem du selv velger. Apple vil beholde treningsøkts- og aktivitetsinformasjonen din i en kort periode og kun bruke informasjonen til å muliggjøre delingsfunksjonen.

Treningsøkt- og aktivitetsinformasjon som deles med venner, kan inkludere: aktive kalorier eller kilojoule, antall treningsminutter og oppreist- og trilletimer, antall skritt, informasjon om tidssonen (så vennene dine vet når du startet dagen din), informasjon om treningsøktene dine, som navn på økt, type og varighet, og navnet på eventuelle tredjepartsapper som samler inn denne informasjonen. Venner kan også bli varslet om utmerkelser du oppnår i Aktivitet eller Trening. Denne informasjonen vil være tilgjengelig for venner i en kort periode. Du kan når som helst fjerne en venn via valget Fjern venn under Deling. Du kan også velge å skjule aktiviteten din for en venn med valget Skjul aktiviteten min.

E‑postadressen som er knyttet til iCloud-kontoen din, vil være synlig for alle du inviterer eller godtar invitasjoner fra.

Hvis du bruker denne funksjonen, blir treningsøkt- og aktivitetsinformasjonen din sendt til Apple, slik at Apple trygt kan dele informasjonen videre med dem du selv velger. Apple vil beholde treningsøkt- og aktivitetsinformasjonen din i en kort periode og kun bruke informasjonen til å muliggjøre delingsfunksjonen. Listen over venner du deler aktivitet med, er knyttet til iCloud-kontoen din og vil bli gjenopprettet på alle iOS-enheter der du logger på med iCloud-kontoen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.