Ta bilder og videoer med Kamera-knappen på Smart Battery Case

Slik bruker du Kamera-knappen på Smart Battery Case for iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Ta bilder og videoer

• Kamera-knappen er på nedre høyre side av Smart Battery Case.
  • For å åpne Kamera-appen trykker du på Kamera-knappen og holder den inne til du ser Kamera-appen.
  • For å ta et bilde trykker du på Kamera-knappen mens du har Kamera-appen åpen.
  • For å ta opp en video med QuickTake trykker du på Kamera-knappen og holder den inne mens du har Kamera-appen åpen. Slipp knappen for å stoppe opptaket.