Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving på AirPods Pro og AirPods Max

AirPods Pro og AirPods Max har tre moduser for støykontroll: Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av. Du kan bytte mellom dem, ut ifra hvor mye av omgivelsene du vil høre.

Hva er Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving?

Med Aktiv støyreduksjon brukes en mikrofon på utsiden til å fange opp eksterne lyder. AirPods Pro og AirPods Max motvirker så disse med antistøy, slik at de eksterne lydene blir dempet før du hører dem. En mikrofon på innsiden lytter etter uønskede lyder internt i øret ditt, og AirPods Pro og AirPods Max motvirker også disse med antistøy.

Med Lydfremheving blir lyden på utsiden sluppet inn, slik at du kan høre hva som foregår rundt deg. Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving fungerer best når AirPods Pro sitter godt i ørene.

Bytting mellom modusene for støykontroll

Du kan bytte mellom modusene for støykontroll direkte fra AirPods Pro eller AirPods Max, eller du kan bruke iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac. Når du veksler mellom moduser, hører du en kimelyd.

Når du bruker iOS, iPadOS, watchOS eller macOS til å bytte mellom moduser for støykontroll, er Aktiv støyreduksjon tilgjengelig som Støyreduksjon.

AirPods Max

Når du bruker AirPods Max, trykker du på Støykontroll-knappen for å veksle mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving. I Innstillinger kan du tilpasse hvilke moduser du vil bytte mellom (Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av).

Støykontroll-knapp

AirPods Pro

Trykk på og hold inne trykksensoren på skaftet til en AirPod til du hører en kimelyd.
AirPod-trykksensor

Når du bruker begge AirPods, kan du trykke på og holde inne trykksensoren på en valgfri AirPod for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving. I Innstillinger kan du tilpasse hvilke moduser du vil bytte mellom (Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av).

Hvis du kun vil bruke Aktiv støyreduksjon i én AirPod, går du til Innstillinger > Tilgjengelighet på iPhone eller iPad og slår på Støyreduksjon med én AirPod. Deretter trykker du på og holder inne trykksensoren for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av.

iOS- eller iPadOS-enhet

Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving

1. Åpne Kontrollsenter på enheten din med iOS eller iPadOS.
  2. Mens du bruker AirPods Max eller begge AirPods, trykker du på volumskyveknappen og holder inne til du ser tilleggskontrollene.
  3. Trykk på Støyreduksjon-symbolet  nederst til venstre.
  4. Trykk på Støyreduksjon, Lydfremheving eller Av.

Bluetooth-innstillinger

Du kan også bytte mellom modusene for støykontroll i Innstillinger:

1. På iOS- eller iPadOS-enheten går du til Innstillinger > Bluetooth.
  2. Trykk på Info-knappen  ved siden av AirPods på listen over enheter.
  3. Trykk på Støyreduksjon, Lydfremheving eller Av.

Watch

1. Mens du hører på lyd gjennom klokken, trykker du på AirPlay-symbolet .
    AirPlay-symbol på Apple Watch
  2. Trykk på Støyreduksjon, Lydfremheving eller Av.
    Støyreduksjon og Lydfremheving på Apple Watch

Mac

1. Med AirPods Pro eller AirPods Max tilkoblet Mac klikker du på volumkontrollen  på menylinjen på Mac.*
  2. Velg AirPods Pro eller AirPods Max og deretter Støyreduksjon, Lydfremheving eller Av.
    Støyreduksjon og Lydfremheving på Mac

* Hvis du ikke ser volumkontrollen på menylinjen, kan du finne ut hvordan du legger den til.