Bruk Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving med AirPods Pro

AirPods Pro har tre moduser for støykontroll: Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av. Du kan bytte mellom dem ut ifra hvor mye av omgivelsene du vil høre.

Hva er Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving?

Med Aktiv støyreduksjon brukes en mikrofon på utsiden til å fange opp eksterne lyder. AirPods Pro motvirker så disse med antistøy, slik at de eksterne lydene blir dempet før du hører dem. En mikrofon på innsiden lytter etter uønskede lyder internt i øret ditt, og AirPods Pro motvirker også disse med antistøy.

Med Lydfremheving blir lyden på utsiden sluppet inn, slik at du kan høre hva som foregår rundt deg. Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving fungerer best når AirPods Pro sitter godt i ørene.

Bytting mellom modusene for støykontroll

Du kan bytte mellom modusene for støykontroll direkte fra AirPods Pro, eller du kan bruke iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac.

Når du bruker iOS, iPadOS, watchOS eller macOS til å bytte mellom moduser for støykontroll, er Aktiv støyreduksjon tilgjengelig som Støyreduksjon.

AirPods Pro

Trykk på og hold inne trykksensoren på skaftet til en AirPod til du hører en kimelyd.

Når du bruker begge AirPods, kan du trykke på og holde inne trykksensoren på en valgfri AirPod for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving. Du kan tilpasse hvilke moduser du vil bytte mellom (Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av) i Innstillinger.

Når du bruker én AirPod, kan du trykke på og holde inne trykksensoren for å bytte mellom Lydfremheving og Av.

iOS- eller iPadOS-enhet

1. Åpne Kontrollsenter.
  2. Mens du bruker begge AirPods, trykker du på volumskyveknappen og holder inne til du ser tilleggskontrollene.
  3. Trykk på Støyreduksjon, Lydfremheving eller Av.

Du kan også bytte mellom modusene for støykontroll i Innstillinger:

1. På iOS- eller iPadOS-enheten går du til Innstillinger > Bluetooth.
  2. Trykk på Info-knappen  ved siden av AirPods på listen over enheter.
  3. Trykk på Støyreduksjon, Lydfremheving eller Av.

Watch

1. Mens du hører på lyd gjennom klokken din, trykker du på AirPlay-symbolet .
  2. Trykk på Støyreduksjon, Lydfremheving eller Av.

Mac

1. Med AirPods Pro tilkoblet Mac klikker du på volumkontrollen  på menylinjen på Mac.*
  2. Velg AirPods Pro og deretter Støyreduksjon, Lydfremheving eller Av.

* Hvis du ikke ser volumkontrollen på menylinjen, kan du finne ut hvordan du legger den til.