Endringer i tilgang til musikkbiblioteket ditt med DJ-programvare og andre programmer fra tredjeparter

Med det nye Apple Music-programmet i macOS Catalina får programmer fra tredjeparter tilgang til musikkbiblioteket ditt på én enkelt måte. For øyeblikket har ikke alle tredjepartsutviklere innført disse endringene.

Hvis du tidligere brukte XML-bibliotekeksport, forblir XML-filen i det oppgraderte biblioteket etter at du oppdaterer til macOS Catalina. Men filen blir ikke lenger oppdatert med ny musikk eller nye spillelister som du legger til eller redigerer i biblioteket.

Hvis du bruker et program fra en tredjepart og ikke får tilgang til musikkbiblioteket som forventet, kan du prøve dette:

• Sjekk programmet for å se om det finnes en oppdatering.
  • Sjekk innstillingene i tredjepartsprogrammet for å finne en ny måte å koble til musikkbiblioteket på.
  • Prøv å flytte og slippe sanger fra musikkbiblioteket inn i biblioteket i programmet.
  • Du kan bruke programmet på en Mac med macOS Mojave eller en PC med iTunes for Windows frem til programutvikleren gir ut en oppdatering for macOS Catalina.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.