Velg riktig størrelse på AirPods Pro-ørepluggene for best mulig lyd

AirPods Pro leveres med et utvalg av små, medium og store øreplugger i silikon. Når du bruker ørepluggene i den størrelsen som passer best for deg, får du den beste lydkvaliteten og forbedret støyreduksjon.

Velg riktig størrelse på ørepluggene

Ørepluggene bør skape god tetning med øregangen din. Når de har riktig passform, får du bedre støyreduksjon og rikere bass i musikken din.

AirPods Pro leveres med øreplugger i tre forskjellige størrelser. Ørepluggene i medium størrelse er montert, og de små og store ørepluggene er i esken.

Prøv å sette inn AirPods med ørepluggene i medium størrelse slik at AirPods sitter sikkert og komfortabelt. Hvis du ikke oppnår god tetning, prøver du å justere AirPods eller bytte til en større øreplugg. Hvis ørepluggen er for stor eller er ukomfortabel, kan du prøve en mindre øreplugg.

Hvis du er usikker på passformen, prøver du Passformtest

Du kan bruke Passformtest hvis du er usikker på om du bruker de beste ørepluggene for ørene dine. Velg en øreplugg med komfortabel passform og god tetning.

1. Sett AirPods Pro i ørene og gå til Innstillinger > Bluetooth på iOS-enheten din.
  2. Trykk på infoknappen  ved siden av AirPods i listen over enheter.
  3. Trykk på Passformtest.
  4. Trykk på Fortsett og deretter på Spill av-knappen .

Hvis testen foreslår at du justerer AirPods eller prøver en annen øreplugg, justerer du AirPods Pro og tester på nytt. Deretter prøver du en annen størrelse. Du trenger kanskje forskjellig størrelse i venstre og høyre øre.