Velg AirPods-øreplugger og bruk passformtesten

AirPods Pro leveres med et utvalg av små, medium og store øreplugger i silikon. Når du bruker ørepluggene i den størrelsen som passer best for deg, får du den beste lydkvaliteten og optimal støyreduksjon.

Velg riktig størrelse på ørepluggene

Ørepluggene bør skape god tetning med øregangen din. Når de har riktig passform, får du bedre støyreduksjon og rikere bass i musikken.

AirPods Pro leveres med øreplugger i tre forskjellige størrelser. Den mellomstore størrelsen sitter på som standard, og de små og store størrelsene ligger i esken som AirPods Pro ble levert i, under skuffen, nestet inne i ladekabelen. For å sjekke størrelsen på en øreplugg ruller du ut kanten og ser etter S, M eller L inngravert på innsiden av ørepluggen i nærheten av basen.

Prøv å sette inn AirPods med ørepluggene i medium størrelse, slik at AirPods sitter sikkert og komfortabelt. Hvis du ikke oppnår god tetning, prøver du å justere AirPod eller bytte til en større øreplugg. Hvis ørepluggen er for stor eller er ukomfortabel, kan du prøve en mindre øreplugg.

Du kan kjøpe et nytt sett med øreplugger fra Apple Online Store, Apple Store eller en annen autorisert forhandler.

Hvis du er usikker på passformen, kan du prøve passformtesten

Du kan bruke passformtesten hvis du er usikker på om du har optimal lydkvalitet og støyreduksjon. Velg en øreplugg med komfortabel passform og god tetning.

1. Sett AirPods Pro i ørene og gå til Innstillinger > Bluetooth på iOS-enheten din.
  2. Trykk på infoknappen  ved siden av AirPods i listen over enheter.
  3. Trykk på Passformtest. Hvis du ikke ser Passformtest, må du forsikre deg om at du har iOS (eller iPadOS) versjon 13.2 eller nyere.
  4. Trykk på Fortsett og deretter på Spill av-knappen .

Hvis testen foreslår at du justerer AirPods eller prøver en annen øreplugg, justerer du AirPods Pro og tester på nytt. Deretter prøver du en annen størrelse. Du trenger kanskje forskjellig størrelse i venstre og høyre øre.

Slik tar du av og setter på øreplugger

For å ta av en øreplugg trekker du hardt med fingrene på bunnen av ørepluggen, der ørepluggen er festet til AirPod.

For å sette på en øreplugg retter du den inn etter det ovalformede festet på AirPod. Med fingrene på bunnen av ørepluggen presser du den mot festet inntil du hører at den klikker på plass.