Slik aktiverer du delte snarveier på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan legge til snarveier fra kilder utenfor galleriet, for eksempel fra venner, nettsteder med mer. Disse delte snarveiene ansees som ikke-godkjente, og du må tillate ikke-godkjente snarveier i Innstillinger hvis du vil importere dem.

Tillat ikke-godkjente snarveier

1. Åpne Snarveier-appen, og kjør eventuelle snarveier.
  2. Gå til Innstillinger > Snarveier.
  3. Slå på Tillat ikke-godkjente snarveier. Du ser ikke denne innstillingen før du kjører en snarvei.

Finn ut mer om snarveier i brukerhåndboken for Snarveier.