Hvis iPhone står fast på Apple-logoen og fremdriftsindikatoren etter at du har gjenopprettet eller migrert iPhone fra en annen enhet

Hvis du har iOS 13 og har prøvd å gjenopprette iPhone fra en sikkerhetskopi eller å migrere iPhone fra en annen enhet, kan det hende at du ser Apple-logoen og fremdriftsindikatoren på skjermen i mer enn én time. Les om hva du bør gjøre.

Hvis du har det ovennevnte problemet, følger du denne fremgangsmåten:

1. Forsikre deg om at fremdriftsindikatoren på iPhone-skjermen ikke har beveget seg på minst én time.
  2. Hvis fremdriftsindikatoren ikke har beveget seg på mer enn én time, kobler du enheten til en datamaskin og setter enheten i gjenopprettingsmodus ved å følge denne fremgangsmåten:
    • iPhone 8 og nyere: Trykk på og slipp Volum opp-knappen. Trykk på og slipp Volum ned-knappen. Trykk på og hold inne sideknappen. Fortsett å holde inne sideknappen til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.
    • iPhone 7 og iPhone 7 Plus: Trykk på og hold inne både Volum ned-knappen og Dvale/vekke-knappen. Fortsett å holde inne Volum ned-knappen til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.
    • iPhone 6s og eldre: Trykk på og hold inne både Dvale/vekke-knappen og Hjem-knappen. Fortsett å holde inne Hjem-knappen til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.
  3. Når du blir spurt om å oppdatere eller gjenopprette i iTunes, velger du Oppdater. Dette medfører at enheten oppdateres til iOS 13.1.1. Hvis du velger Gjenopprett, slettes iPhonen.