Hvis MacBook Pro (13-tommers, 2019, to Thunderbolt 3-porter) til stadighet slår seg av

Finn ut hva du må gjøre hvis MacBook Pro slås av tilfeldig, selv om det fortsatt er strøm igjen på batteriet.

Hvis MacBook Pro (13-tommers, 2019, to Thunderbolt 3-porter) slår seg av tilfeldig selv om batteriet fremdeles har strøm igjen, kan denne fremgangsmåten være nyttig:

1. Hvis MacBook Pro-batteriet er mindre enn 90 prosent ladet, fortsetter du til trinn 2. Hvis batteriet er mer enn 90 prosent ladet, bruker du datamaskinen til prosentandelen synker under 90 prosent, og deretter fortsetter du til trinn 2.
  2. Koble Macen til strømadapteren.
  3. Avslutt alle åpne programmer.
  4. Lukk lokket på datamaskinen, som setter Macen i dvalemodus.
  5. La Macen lade i minst 8 timer.
  6. Etter 8 timer oppdater du til den nyeste versjonen av macOS.

Hvis problemet vedvarer etter oppdatering til den nyeste versjonen av macOS, kontakter du Apple.

Dette dokumentet vil bli oppdatert når mer informasjon blir tilgjengelig.