Få varslinger på Apple Watch etter installasjon av watchOS 6

Finn ut hva du kan gjøre hvis du oppdager at du ikke får varslinger på Apple Watch etter oppdatering til watchOS 6.

For å rette opp i dette problemet må du oppdatere iPhonen din til iOS 13.1 eller nyere. Hvis du fortsatt ikke får varslinger på Apple Watch, starter du Apple Watch på nytt. Deretter starter du iPhonen på nytt.

Hvis du følger denne fremgangsmåten og problemet vedvarer, tar du kontakt med Apple-kundestøtte.