Vedrørende et problem som påvirker tastaturapper fra tredjeparter i iOS 13 og iPadOS

Oppdatering til iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1 for å rette et problem som påvirker tastaturer fra tredjeparter på iPhone, iPad og iPod touch.

Tastaturutvidelser fra tredjeparter i iOS kan designes så de kjøres helt frittstående, uten tilgang til eksterne tjenester, eller de kan be om «full tilgang» for å tilby tilleggsfunksjoner ved bruk av nettverkstilgang. Apple har oppdaget en feil i iOS 13 og iPadOS som kan føre til at tastaturutvidelser får full tilgang selv om du ikke har godkjent dette.

Utgivelsen av iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1 retter dette problemet. Finn ut hvordan du oppdaterer iPhone, iPad eller iPod touch.

Dette problemet påvirker ikke Apples innebygde tastaturer. Det påvirker heller ikke tredjepartstastaturer som ikke benytter seg av full tilgang.

Se tastaturappene dine fra tredjeparter

Du kan se de installerte tastaturappene dine fra tredjeparter som kan være påvirket av dette problemet:

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Gå til Generelt > Tastatur > Tastaturer.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.