Vedrørende et problem som påvirker tastaturapper fra tredjeparter i iOS 13 og iPadOS

Oppdatering til iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1 for å rette et problem som påvirker tastaturer fra tredjeparter på iPhone, iPad og iPod touch.

Tastaturutvidelser fra tredjeparter i iOS kan designes så de kjøres helt frittstående, uten tilgang til eksterne tjenester, eller de kan be om «full tilgang» for å tilby tilleggsfunksjoner ved bruk av nettverkstilgang. Apple har oppdaget en feil i iOS 13 og iPadOS som kan føre til at tastaturutvidelser får full tilgang selv om du ikke har godkjent dette.

Utgivelsen av iOS 13.1.1 og iPadOS 13.1.1 retter dette problemet. Finn ut hvordan du oppdaterer iPhone, iPad eller iPod touch.

Dette problemet påvirker ikke Apples innebygde tastaturer. Det påvirker heller ikke tredjepartstastaturer som ikke benytter seg av full tilgang.

Se tastaturappene dine fra tredjeparter

Du kan se de installerte tastaturappene dine fra tredjeparter som kan være påvirket av dette problemet:

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Gå til Generelt > Tastatur > Tastaturer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.