Bruk systemsetup-kommandolinjeverktøyet i macOS Catalina 10.15

Finn ut mer om endringer av systemsetup-kommandoen i macOS Catalina 10.15 og nyere.

Denne artikkelen er beregnet for systemadministratorer.

For å bruke systemsetup-kommandoen med enten -setremotelogin- eller -setremoteappleevents-flagget i macOS Catalina 10.15 eller nyere må du først gi den overordnede prosessen full disktilgang. Du kan gi full disktilgang manuelt eller ved å bruke MDM (Mobile Device Management):

• Gi full disktilgang manuelt: Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Sikkerhet og personvern, og velg deretter Personvern-fanen. Bla ned og klikk på Full disktilgang, og legg deretter til den overordnede prosessen.

• Bruk MDM: Bruk PrivacyPreferencesPolicyControl-entiteten. Finn ut mer

Hvis du vil ha mer informasjon om bruken, kan du gå til systemsetup(8)-siden.