Forleng AppleCare+-dekningen din

Hvis AppleCare+-abonnementet ditt nylig utløp, kan du kanskje forlenge dekningen.

I kvalifiserte land

I Australia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Japan, Nederland, New Zealand, Norge, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike:

• Hvis du betalte på forhånd for et AppleCare+-abonnement for iPhone, iPad eller Apple Watch, kan du kanskje kjøpe ny dekning som fornyes månedlig eller årlig.

• Hvis du betalte på forhånd for et AppleCare+-abonnement for Mac, kan du kanskje kjøpe ny dekning som fornyes årlig.

Du må kjøpe den nye dekningen innen 30 dager etter at den opprinnelige dekningen avsluttes. Hvis du vil sjekke om du kan kjøpe ny dekning, kan du gå til mysupport.apple.com og følge instruksjonene på skjermen. Den nye dekningen fornyes automatisk til du avslutter den.

Abonnementsdekningen kan forlenges utover 24 eller 36 måneder, på månedlig eller årlig basis, frem til abonnementet avsluttes.

Hvis du velger å forlenge dekningen, blir den underlagt AppleCare+-vilkårene som gjelder på det aktuelle tidspunktet.

I Fastlands-Kina

Hvis du betalte på forhånd for 12, 24 eller 36 måneders dekning for iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch, kan du kanskje forlenge dekningen med et årlig abonnement når tjenesteperioden er over. Hvis du betaler årlig, fornyes årsabonnementet hvert år frem til det avsluttes.

Innen 30 dager før sluttdatoen for dekningen går du til Innstillinger > Generelt > Om. Trykk deretter på AppleCare+-dekning tilgjengelig og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du forlenger dekningen, blir den underlagt AppleCare+-vilkårene som gjelder på det aktuelle tidspunktet.

Slik kontrollerer du når dekningen utløper

• På iPhone eller iPad: Gå til Innstillinger > Generelt > Om > Dekning og trykk deretter på enheten din.

• På Mac: Klikk på Apple-menyen  i hjørnet av skjermen. Velg Systeminnstillinger > Generelt > Om. Hvis du ikke finner Systeminnstillinger, velger du Om denne maskinen og deretter Støtte.

• Eventuelt kan du gå til mysupport.apple.com og logge på med Apple-ID-en din. Velg deretter enheten din på listen.

• Du finner også utløpsdatoen i meldingen med beviset på dekningen eller bekreftelsen på abonnementet, som du mottar når du kjøper AppleCare+-abonnementet.

Du blir ikke varslet om at abonnementet ditt er i ferd med å utløpe, med mindre lokal lovgivning krever noe annet.

Ikke alle produkter og kjøpsalternativer er tilgjengelig i alle land eller regioner.