Installer og bytt ut deler i Mac Pro (2019)

Les om alle de ulike delene du kan bytte ut og oppgradere i Mac Pro.

Du kan fjerne og installere mange av delene i Mac Pro. Hvis du får en erstatningsdel fra Apple, følger du fremgangsmåten for å sende originaldelen tilbake til Apple.

Minne

Du kan til sammen installere opptil 1,5 TB minne i de 12 minnesporene i Mac Pro. Les om minnespesifikasjonene for Mac Pro (2019) og hvordan du installerer og fjerner minne

PCIe-kort

Mac Pro har åtte PCIe-spor du kan bruke til å installere mange typer PCIe-kort. Les om noen av PCIe-kortene du kan installere, og hvordan du installerer PCIe-kort.

Apple I/O-kort

Apple I/O-kortet er forhåndsinstallert i spor 8 og har to Thunderbolt 3-porter, to USB-A-porter og en 3,5 mm hodetelefonutgang. Finn ut hvordan du bytter ut Apple I/O-kortet.

Strømforsyning

Finn ut hvordan du bytter ut strømforsyningen.

SSD

Mac Pro støtter opptil to SSD-moduler. Hvis du skal fjerne og bytte ut SSD-modulene, kontakter du Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Hjul

Du kan konfigurere Mac Pro med hjul for å gjøre den enklere å transportere. Hvis du allerede har Mac Pro og vil sette på hjul, kontakter du Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør.

Send delen tilbake til Apple

Hvis du bestiller en erstatningsdel fra Apple, følger du denne fremgangsmåten for å sende originaldelen tilbake:

1. Pakk inn delen i samme emballasje som du fikk originaldelen i.
  2. Teip esken igjen.
  3. Ta av etiketten som er ferdig påklistret oppå esken (dette er din kopi). Påse at returadresselappen sitter igjen på esken.
  4. Finn navnet på transportøren på returadresselappen.
  5. Besøk nettstedet til transportøren for å avtale henting eller finne et innleveringssted.
  6. Få kvittering fra transportøren.
  7. Etter noen få dager sjekker du at Apple har mottatt den defekte delen.

Apple er ikke ansvarlig for noen skader som oppstår under sending hvis pakken ikke er skikkelig forseglet eller er levert til transportøren i dårlig stand.