Nyheter i Påminnelser for macOS

Finn ut mer om de nye funksjonene i Påminnelse for macOS Catalina

Helt ny

Appen er laget på nytt helt fra bunnen av og gjør det enklere enn noensinne å opprette og organisere påminnelser.

Rask oppretting

Bare skriv, snakk med Siri eller klikk på de nye redigeringsknappene for å opprette nye påminnelser raskt. Siri foreslår dessuten påminnelser som finnes i Meldinger.

Enkel organisering

Bruk automatiske smartlister som I dag og Flagget, eller organiser ved å gruppere lister eller påminnelser.

Andre nyheter

• Klikk på de nye redigeringsknappene for å enkelt legge til datoer, klokkeslett, steder eller flagg på påminnelsene dine.
  • Bruk underoppgaver når du trenger å legge til flere detaljer om påminnelser.
  • Grupper flere lister med påminnelser sammen.
  • Tagg folk i påminnelser – neste gang du prater med dem i Meldinger, blir du minnet på at kanskje dette kan være et godt tidspunkt å snakke på.
  • Tilpass utseendet på listene dine med 12 vakre farger og 60 uttrykksfulle symboler.
  • Bruk iCloud til å holde alle påminnelsene og listene dine lagret sikkert i skyen og oppdatert på alle kompatible enheter. Opprett påminnelser på Mac, iPhone, iPad, Apple Watch eller til og med i bilen, ved bruk av CarPlay. Påminnelsene blir tilgjengelige på de andre kompatible enhetene dine.

Få en trinnvis veiledning til og informasjon om funksjonene i Påminnelser for macOS på Mac.

Eksisterende funksjoner

• Bruk Siri til å opprette påminnelser med stemmen eller ved å skrive.
  • Angi påminnelser som varsler deg på spesifikke datoer eller klokkeslett.
  • Angi påminnelser på spesifikke steder, f.eks. når du ankommer et sted som «hjemme» eller «arbeid», eller når du setter deg i bilen.
  • Opprett dedikerte lister for å organisere ulike påminnelser i livet ditt, f.eks. en handleliste, en turliste eller en liste over oppgavene til gruppen din.
  • Del og samarbeid om lister over påminnelser.
  • Bruk Del-menyen i apper som Safari, Kart, Nyheter og andre for å legge til koblinger til påminnelser.
  • Snakk med Siri og si «Minn meg på dette» mens du er i andre apper, for å opprette påminnelser med koblinger, f.eks. en kobling til et nettsted fra Safari, eller en plassering på kartet fra Kart, helt uten å gå ut av appen du er i.