Konfigurer Trådløs synkronisering av lyd med Apple TV

Finn ut hvordan du synkroniserer de trådløse lydenhetene dine til lyden på TV-en.

Før du begynner

Apple TV er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Når du bør bruke Trådløs synkronisering av lyd

Du må kanskje bruke Trådløs synkronisering av lyd hvis du legger merke til at lyden ikke er synkron når du gjør følgende:

• sender TV-lyd via AirPlay til HomePod1 eller AirPlay-høyttalere
  • sender TV-lyd via AirPlay til HomePod eller AirPlay-høyttalere og bruker TV-høyttalerne samtidig
  • spiller av TV-lyd med AV-mottakeren eller lydplanken og HomePod- eller AirPlay-høyttalerne samtidig2
  • Lytt til TV-lyden med Bluetooth-høyttalere eller -hodetelefoner.

1. HomePod er ikke tilgjengelig i alle land og regioner.

2. Hvis du bruker en AV-mottaker eller lydplanke til å spille av lyd, må du sørge for å justere lyd fra enhetene med video fra TV-en din med Trådløs synkronisering av lyd.

Konfigurer Trådløs synkronisering av lyd

Følg trinnene nedenfor for å synkronisere TV-lyden med de trådløse lydenhetene dine.

Hold iPhonen i nærheten av Apple TV

Slå deretter på Apple TV, og gå til Innstillinger > Video og lyd. Rull ned og velg Trådløs synkronisering av lyd.

Vent til du ser en varsling om Trådløs synkronisering av lyd på iPhone

Trykk på Fortsett.

Hvis du ser en autentiseringskode

Dette er første gangen du kobler denne iPhonen til denne Apple TV-en. Skriv inn koden som vises på Apple TV-skjermen, på iPhonen din.

Hvis iPhonen har vært koblet til denne TV-en før, mottar du ikke noen kode, og du kan gå videre til neste trinn.

Apple TV spiller av en lyd

Hold iPhonen i nærheten av TV-en mens lyden spilles av. Sørg for at volumet på TV-en er skrudd opp, og at det er stille i rommet.

Lyden spilles alltid av via TV-høyttalerne selv om du angir AirPlay som lydutgangen. De opprinnelige innstillingene for lydutdata endres ikke etter at du synkroniserer.

Trådløs synkronisering av lyd er fullført

Du ser en varsling på Apple TV om at lydsynkroniseringen er fullført. Klikk på Ferdig for å fullføre konfigureringen.

Hvis lyden ikke synkroniseres eller slutter å synkronisere, eller hvis du bruker Tilpass til innhold

• Hvis du ser en varsling på Apple TV om at lydsynkroniseringen mislyktes, kan du skru opp volumet på TV-en og plassere iPhonen din nærmere TV-en. Deretter kan du prøve å synkronisere på nytt. Hvis det fremdeles ikke fungerer, kontakter du Apple-kundestøtte
  • Hvis du bytter ut TV-en, Apple TV, AV-mottakeren, lydplanken eller andre tilknyttede komponenter etter at du har synkronisert, må du kjøre Trådløs synkronisering av lyd på nytt.
  • Hvis du har slått på Tilpass til innhold, kan du kalibrere andre skjermformat ved å bytte format og kjøre Trådløs synkronisering av lyd for hvert av dem.