Spill med Apple Arcade

Abonner på Apple Arcade for å få ubegrenset tilgang til en utvalgt samling av spill på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV.

Apple TV ved siden av iPad Pro, iPhone og MacBook Air, som alle viser spill på skjermen

Hvis du vil se spillene som er inkludert i Apple Arcade, åpner du App Store og går til Arcade-fanen. Rull til bunnen, og trykk eller klikk på Se alle spill.

Hvis du vil laste ned Apple Arcade-spill fra App Store, må du abonnere på Apple Arcade. Hvis du ikke abonnerer på Apple Arcade, eller hvis du befinner deg i et land eller en region der Apple Arcade ikke er tilgjengelig, kan du fortsatt kjøpe og laste ned andre spill fra App Store.

Finn ut mer om priser for Apple Arcade.

Tilgjengeligheten av Apple Arcade og Apple Arcade-funksjoner kan variere avhengig av land og region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Finn spill

Når du abonnerer på Apple Arcade, kan du laste ned alle Apple Arcade-spill som er tilgjengelige på enheten din uten ekstra kostnad.

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Åpne App Store, og gå til Arcade-fanen nederst på skjermen.

• På Apple TV: Åpne Arcade-appen. Eventuelt åpner du App Store og går til Arcade-fanen øverst på skjermen.

• På Mac: Åpne App Store og gå til Arcade-fanen i sidepanelet.

Du kan også søke etter spesifikke spill i App Store.

Slik spiller du

Du kan laste ned så mange Apple Arcade-spill du vil – og spille så mye du vil. Når du abonnerer, trenger du ikke å kjøpe noe mer i Apple Arcade-spill.

Du kan spille på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV uten ekstra tilbehør. Hvis du ser et kontroller-symbolBildet har ingen alternativ tekst på appens side, har spillet støtte for spillkontroller på den aktuelle Apple-enheten. Du kan bruke spillkontrollere for de fleste spill, selv om de ikke krever kontroller. Spillkontrollere er påkrevd for enkelte spill på Apple TV.

Hvert Apple Arcade-spill er unikt. Hvis du trenger hjelp til å spille eller har spørsmål om funksjonene eller reglene i et spill, må du kontakte apputvikleren.

Se poengsummene dine og lagre spillfremgangen din

Apple Arcade bruker iCloud og Game Center for spillfremgang, lagringsfiler og spilling med venner, Du kan spille spillet ditt på alle enhetene som støtter spillet, så lenge du er logget på.

For å gjenoppta det siste Arcade-spillet der du slapp, på hvilken som helst av enhetene dine som støtter spillet, kan du gå til Arcade-fanen i App Store og finn frem til Fortsett å spille-delen.

For å se hvilke prestasjoner du har låst opp, gå til kontosiden i App Store.

Finn ut mer om lagret spillfremdrift, iCloud og Apple Arcade.