Bruk Apple Music med Android-enhetene dine

Lytt til favorittmusikken din i bilen med Android Auto. Strøm musikk til TV-en med Chromecast. Administrer familiens abonnement. Og mye mer – med Apple Music på Android.

Dette trenger du

Logg på, og lytt i vei

For å komme i gang må du bli med i Apple Music. Hvis du allerede har et Apple Music-abonnement, kan du logge på med den samme Apple ID-en du bruker med Apple Music. Og hvis du logger på Musikk-appen eller iTunes for Windows med Apple-ID-en din, har du tilgang til musikkbiblioteket på Android-enheten din.

Bruk Apple Music med Chromecast

Du kan strømme sanger fra Apple Music til Chromecast-enheten din.

1. Sørg for at Android-enheten og Chromecast-enheten er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.
  2. Åpne Apple Music og spill av musikk.
  3. Trykk på sangen som spilles av, nederst på skjermen for å åpne Spilles nå.
  4. Trykk på Cast-knappen .
  5. Trykk på Chromecast-enheten din.

Før du spiller av musikk, kan du også trykke på Cast-knappen  øverst på skjermen i Musikk-appen.

Hvis du trenger hjelp med Chromecast, kan du gå til Google Brukerstøtte.

Ikke alle innholdstyper i Apple Music støtter casting, og ikke alle Chromecast-enheter støttes.

Bruk Apple Music med Android Auto

Med Android Auto kan du også lytte til Apple Music i bilen og styre hva som spilles av, via skjermpanelet i bilen. Du trenger bare å laste ned Android Auto fra Google Play på enheten din, og deretter kobler du enheten til bilen.

Hvis du vil spille av musikk, kan du bruke kommandoer som «spill av [albumtittel]» eller «spill av [sangnavn]». Før du setter deg i bilen, kan du også opprette en spilleliste med musikk du vil lytte til.