Disse iCloud.com-funksjonene er tilgjengelige på enheten din

Få større tilgang til favorittfunksjonene dine på iCloud.com, avhengig av hvilken enhet du bruker. Finn ut hvilke funksjoner du kan bruke i nettleseren på iPhone eller iPod touch, og hvilke som er tilgjengelige på iPad og datamaskin.

På iPhone eller iPod touch

Når du logger på iCloud.com på iPhone eller iPod touch med Apple-ID, kan du se og administrere notater og bilder samt enkelte kontoinnstillinger. Du kan også finne eller låse enheter med Finn iPhone.

Hvis du logger på iCloud.com på iPhone eller iPod touch, har du tilgang til disse funksjonene:

• Notater
  • Bilder
  • Finn iPhone

På iPad eller datamaskin

Når du logger på iCloud.com på iPad, Mac eller en Windows-PC, har du tilgang til enda flere funksjoner:

• Mail
  • Kalendere
  • iCloud Drive
  • Kontakter
  • Notater
  • Bilder
  • Innstillinger
  • Påminnelser
  • Pages, Numbers og Keynote*
  • Finn iPhone
  • Finn vennene mine

Hvis du ikke har iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du fremdeles bruke funksjoner som følger med bare Internett-tilgang til iCloud

*Funksjonene i Pages, Numbers og Keynote er kun tilgjengelige på datamaskiner. I iPadOS kan dokumenter, regneark og presentasjoner kun vises, ikke redigeres.

Anbefalte nettlesere

iCloud.com virker best i Safari for de nyeste versjonene av iOS, iPadOS og macOS, eller i de nyeste versjonene av Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Edge og Opera for Windows.

Finn ut mer om systemkravene for iCloud og iCloud.com

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.