Disse iCloud.com-funksjonene er tilgjengelige i nettleseren på enheten din

Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner du kan bruke i nettleseren på iPad eller en datamaskin, og hvilke som er tilgjengelige på iPhone.

På iPad eller datamaskin

Når du logger på iCloud.com på iPad, Mac eller en Windows-PC, får du tilgang til disse funksjonene:

• Bilder

• iCloud Drive

• Notater

• Mail

• Kalendere

• Kontakter

• Påminnelser

• Pages, Numbers eller Keynote1

• Hvor er?

• Kontoinformasjon

Hvis du har iCloud+, kan du også få tilgang til Skjul e-postadressen min og tilpassede e-postdomener.2

Finn ut mer om iCloud+

På iPhone

Når du logger på iCloud.com på en iPhone med Apple-ID-en din, kan du se eller administrere Bilder, Notater og Påminnelser, i tillegg til noen av kontoinnstillingene dine. Du kan også finne eller låse enheter med Hvor er?.

Hvis du logger på iCloud.com på iPhone, kan du bruke disse funksjonene:

• Bilder

• iCloud Drive

• Notater

• Mail

• Påminnelser

• Pages, Numbers eller Keynote1

• Hvor er?

• Kontoinformasjon

Hvis du har iCloud+, kan du også få tilgang til Skjul e-postadressen min og tilpassede e-postdomener.2

Finn ut mer om iCloud+

Trenger du mer hjelp?

• iCloud.com fungerer best i Safari for de nyeste versjonene av iOS, iPadOS og macOS, eller i de nyeste versjonene av Firefox, Google Chrome, Edge og Opera for Windows.

•  Hvis du ikke har en iPhone, iPad, eller Mac, kan du likevel bruke funksjoner som er inkludert med bare internett-tilgang til iCloud, ved å gå til iCloud.com på en datamaskin eller et nettbrett.

1. Funksjonene i Pages, Numbers og Keynote er kun tilgjengelige på datamaskiner. Dokumenter, regneark og presentasjoner er skrivebeskyttet i iOS og iPadOS.

2. Ikke alle funksjoner er tilgjengelige i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.