Bruk Game Center til å spille med vennene dine

Send venneforespørsler, administrer den offentlige profilen din, og hold oversikt over poengsummene dine på alle enhetene dine med Game Center.

Opprett en Game Center-profil

1. På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Innstillinger. Rull til Game Center, og trykk på den.
  2. Hvis Game Center ikke er slått på, aktiverer du den og logger på med Apple-ID-en din.*
  3. Trykk på Kallenavn-feltet for å skrive inn et navn som vennene dine ser når dere spiller sammen. Hvis du trenger inspirasjon til å velge et navn, kan du bruke et av de tilfeldig genererte forslagene.
  4. For å tilpasse bildet som vises med kallenavnet ditt, trykker du på Rediger i sirkelen øverst på siden. Her kan du opprette en memoji, bruke en eksisterende memoji eller tilpasse hvordan initialene for kallenavnet ditt vises.

Bruk Game Center med iCloud

Du får tilgang til lagringsfilene, poengsummene og vennene dine på alle enhetene dine via Game Center og iCloud. Denne innstillingen er på som standard.

Finn ut hvordan du får tilgang til lagringsfilene dine på alle enhetene dine.

* Hvis du ser et kallenavn eller annen informasjon som allerede er opprettet, har du allerede en Game Center-profil. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] for å bekrefte at du er pålogget med Apple-ID-en din.

Administrer brukere i Game Center

Du kan legge til og fjerne venner i Game Center.

Legg til venner

1. På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Innstillinger. Rull til Game Center og trykk på den.
  2. Trykk på Legg til venner.
  3. Skriv inn telefonnummeret til den du vil invitere til å bli en venn i Game Center, eller trykk på legg til-knappen for å invitere en av kontaktene dine. Når vedkommende godtar forespørselen din via Meldinger-appen, kan du se ham eller henne i vennelisten din.

Fjern venner eller rapporter Game Center-brukere

1. På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Innstillinger. Rull til Game Center og trykk på den.
  2. Trykk på Venner for å se en liste over brukerne du har lagt til som venner, og brukere du nylig har spilt med.
  3. Sveip til venstre på brukernavnet for å se flere alternativer. Trykk på Fjern for å fjerne den aktuelle brukeren fra vennelisten din i Game Center. Trykk på Rapporter og følg instruksjonene på skjermen for å rapportere en profil for juksing, uønsket innhold eller andre problemer.

Finn ut mer

• Abonner på Apple Arcade for å finne og spille Apple Arcade-spill med vennene dine.
  • På en Apple TV kan du logge på og av Game Center-kontoer ved å gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Game Center.
  • For å godta en venneforespørsel må mottakeren klikke på linken i tekstmeldingen vedkommende mottar på iOS 13- eller iPadOS 13-enheten sin. Mottakere kan ikke godta venneforespørsler på eldre operativsystemer, datamaskiner eller Android-enheter.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.