Konfigurer Hvor er? for iPhone, Mac, AirPods eller andre enheter

Før du kan finne en mistet enhet, finne venner og familiemedlemmer eller dele posisjonen din, må du konfigurere Hvor er?.

Hvor er?-symbol

Etter at du har konfigurert Hvor er?, kan du finne en mistet eller stjålet enhet, eller til og med hjelpe en venn som har mistet en enhet. Du kan også dele posisjonen din med venner, familie og kontakter, be om å følge en venns posisjon, eller få veibeskrivelse til en venns posisjon.

Slik slår du på Hvor er? for iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på Hvor er?.
  4. Hvis du vil at familie og venner skal vite hvor du er, kan du slå på Del posisjonen min.
  5. Trykk på Finn [enhet], og slå deretter på Finn [enhet].

iPhone som viser innstillinger for Finn iPhone, inkludert Finn frakoblede enheter og Send siste posisjon.
  6. For å se enheten også når den er frakoblet, slår du på Finn frakoblede enheter. Hvis du vil at enheten skal sende posisjonen sin til Apple når batteriet er lavt, slår du på Send siste posisjon.
  7. Hvis du vil kunne finne enheten din på et kart, må du sørge for at Stedstjenester er slått på. For å gjøre dette går du til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester og slår på stedstjenester.

Slik legger du til AirPods eller Apple Watch i Hvor er?

Hvis AirPods eller Apple Watch er sammenkoblet med iPhone, konfigureres de automatisk når du slår på Finn iPhone.

Slik slår du på Hvor er? for Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg.
  2. Klikk på Sikkerhet og personvern og deretter på Personvern-fanen.
  3. Hvis hengelåsen i nedre venstre hjørne er låst , klikker du på den og oppgir navn og passord for administratoren.
  4. Velg Stedstjenester.
  5. Velg avkrysningsruten «Slå på Stedstjenester».
  6. Klikk på Detaljer ved siden av Systemtjenester.
  7. Sørg for at avkrysningsruten ved siden av Finn Mac er valgt.
  8. Klikk på Ferdig, og gå tilbake til hovedvinduet i Systemvalg.
  9. Klikk på Apple-ID og deretter iCloud.
  10. Merk av i ruten for Finn Mac.
    Mac som viser avkrysningsruten for Finn Mac i Systemvalg.

Hvis du har iOS 12 eller eldre eller macOS Mojave eller eldre

Hvor er?-appen kombinerer Finn iPhone og Finn vennene mine til én enkelt app som er inkludert i iOS 13, iPadOS og macOS Catalina. Gjør følgende hvis du ikke har iOS 13, iPadOS, macOS Catalina eller watchOS 6: