Konfigurer Hvor er? på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Pass på at du konfigurerer Hvor er?, så kan du finne igjen enheter eller tilbehør hvis du mister dem. Det kan for eksempel være et par AirPods du har koblet sammen med iPhonen, en Apple Watch eller en annen eiendel du har festet en AirTag på.

Slik slår du på Hvor er? for iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt. Deretter trykker du på Hvor er?.
  3. Hvis du vil at familie og venner skal vite hvor du er, kan du slå på Del posisjonen min.
  4. Trykk på Finn [enhet], og slå deretter på Finn [enhet].
    En iPhone som viser skjermen Finn iPhone, med Finn iPhone slått på.
  5. For å se enheten din selv når den er frakoblet, slår du på Hvor er?-nettverket*.
  6. Hvis du vil at enheten skal sende posisjonen sin til Apple når batteriet er lavt, slår du på Send siste posisjon.

Hvis du vil kunne finne enheten din på et kart, må du sørge for at Stedstjenester er slått på. For å gjøre dette går du til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester og slår på Stedstjenester.

*Hvor er?-nettverket er et kryptert, anonymt nettverk med flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne enheten din.

Slik legger du til AirPods, Apple Watch eller et Beats-produkt i Hvor er?

Hvis du har koblet sammen AirPods, Apple Watch eller det kompatible Beats-produktet med iPhonen din, konfigureres de automatisk når du slår på Finn iPhone.

For å være sikker på at du kan finne enhetene dine selv om de er slått av eller koblet fra, må du kontrollere at Hvor er?-nettverket er slått på.

På AirPods Pro eller AirPods Max

1. Gå til Innstillinger > Bluetooth.
  2. Trykk på Mer info  ved siden av enheten din i listen.
  3. Rull ned til Hvor er?-nettverket.
  4. Kontroller at Hvor er?-nettverket er slått på.

På Apple Watch

1. Åpne Innstillinger på din Apple Watch.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Rull ned til du ser den aktuelle Apple Watch.
  4. Trykk på navnet til klokken, etterfulgt av Finn Apple Watch.
  5. Kontroller at Hvor er?-nettverket er slått på.

Slik legger du til en AirTag eller et støttet tredjepartsprodukt i Hvor er?

Slik legger du til en lommebok i skinn til iPhone i Hvor er?

Slik slår du på Hvor er? for Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg.
  2. Klikk på Sikkerhet og personvern og deretter på Personvern-fanen. Hvis hengelåsen i nedre venstre hjørne er låst , klikker du på den og oppgir navn og passord for administratoren.
  3. Velg Stedstjenester.
  4. Kryss av i ruten for Aktiver stedstjenester, og kontroller at det er krysset av for Hvor er?.
    Vinduet Sikkerhet og personvern i macOS, med Aktiver stedstjenester og Hvor er? slått på.
  5. Klikk på Ferdig, og gå tilbake til hovedvinduet i Systemvalg.
  6. Klikk på Apple-ID og deretter iCloud.
  7. Merk av i ruten for Finn Mac.
    Vinduet Systemvalg i macOS, med Finn Mac slått på.
  8. Hvis du vil være sikker på at du kan finne Macen din hvis du mister den eller den blir stjålet, klikker du på Valg. Kontroller at både Finn Mac og Hvor er?-nettverket* er slått på. Klikk deretter på Ferdig.

*Hvor er?-nettverket er et kryptert, anonymt nettverk med flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne enheten din.

Finn ut mer

Tilgjengeligheten av Hvor er? kan variere etter land eller region.