Konfigurer Hvor er? på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Sørg for at du konfigurerer Hvor er?, slik at du kan finne en enhet eller eiendel du har mistet, for eksempel sammenkoblede AirPods, Apple Watch eller en eiendel med en AirTag festet til seg.

Slik slår du på Hvor er? for iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt. Deretter trykker du på Hvor er?.

3. Hvis du vil at familie og venner skal vite hvor du er, kan du slå på Del posisjonen min.

4. Trykk på Finn [enhet], og slå deretter på Finn [enhet].

ios-16-iphone-13-pro-settings-apple-id-find-my-find-my-iphone
  5. For å se enheten din selv når den er frakoblet, slår du på Hvor er?-nettverket.*

6. Hvis du vil at enheten skal sende posisjonen sin til Apple når batteriet er lavt, slår du på Send siste posisjon.

Hvis du vil kunne finne enheten din på et kart, må du sørge for at Stedstjenester er slått på. For å gjøre dette går du til Innstillinger > Personvern og sikkerhet > Stedstjenester og slår på Stedstjenester.

* Hvor er?-nettverket er et kryptert, anonymt nettverk med flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne enheten din.

Slik legger du til AirPods, Apple Watch eller et Beats-produkt i Hvor er?

Hvis du har koblet sammen AirPods, Apple Watch eller det kompatible Beats-produktet med iPhonen din, konfigureres de automatisk når du slår på Finn iPhone.

For å være sikker på at du kan finne enhetene dine selv om de er slått av eller koblet fra, må du kontrollere at Hvor er?-nettverket er slått på.

Slå på Hvor er?-nettverket for AirPods Pro eller AirPods Max

1. Gå til Innstillinger > Bluetooth.

2. Trykk på Mer info-knappenMer info-knappen ved siden av enheten din i listen.

3. Rull ned til Hvor er?-nettverket.

4. Kontroller at Hvor er?-nettverket er slått på.

Slå på Hvor er?-nettverket for Apple Watch

1. Åpne Innstillinger på Apple Watch.

2. Trykk på navnet ditt.

3. Rull ned til du ser Apple Watch.

4. Trykk på navnet til klokken, etterfulgt av Finn Apple Watch.

5. Kontroller at Hvor er?-nettverket er slått på.

Slik legger du til en AirTag eller et støttet tredjepartsprodukt i Hvor er?

Finn ut hvordan du konfigurerer en AirTag eller et kompatibelt tredjepartsprodukt i Hvor er?

Slik legger du til en lommebok i skinn til iPhone i Hvor er?

Finn ut hvordan du konfigurerer en lommebok i skinn til iPhone i Hvor er?

Slik slår du på Hvor er? for Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger. I eldre versjoner av macOS velger du Apple-menyen  > Systemvalg.

2. Klikk på navnet ditt, og klikk deretter på iCloud. I tidligere versjoner av macOS klikker du på Apple-ID og deretter på iCloud.

3. Under Apper som bruker iCloud klikker du på Vis alle.

macos-ventura-system-settings-apple-id-icloud-plus-manage
  4. Rull ned, klikk på Hvor er?, og klikk på Slå på.

macos-ventura-system-settings-icloud-find-my-turn-on
  5. For å være sikker på at du kan finne Macen din hvis du mister den eller den blir stjålet, må du kontrollere at Finn Mac er på, og at Hvor er?-nettverket er på.* I tidligere versjoner av macOS klikker du på Valg for å kontrollere at begge er slått på.

macos-ventura-system-settings-icloud-find-my-options

Hvis du vil kunne finne enheten din på et kart, må du sørge for at Stedstjenester er slått på:

• I macOS Ventura: Gå til Systeminnstillinger > Personvern og sikkerhet > Stedstjenester. Ved siden av Systemtjenester klikker du på Detaljer og kontrollerer at Stedstjenester er slått på for Hvor er?.

• I tidligere versjoner av macOS: Gå til Systemvalg > Sikkerhet og personvern, og klikk på Personvern-fanen. Hvis hengelåsen nederst til venstre er låst, klikker du på den og skriver inn navnet og passordet til administratoren. Velg deretter Stedstjenester, merk av for Aktiver stedstjenester, og kontroller at det er merket av i avmerkingsboksen ved siden av Hvor er?.

* Hvor er?-nettverket er et kryptert, anonymt nettverk med flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne enheten din.

Tilgjengeligheten av Hvor er? kan variere etter land og region.