Få tilgang til Apple Arcade-spilldataene dine på alle enhetene dine

Du kan bruke iCloud og Game Center til å holde fremgangen din, resultatene dine og lagringsfilene dine oppdaterte på alle enhetene dine.

Hvis du er pålogget samme iCloud- og Game Center-konto på alle enhetene dine, får du tilgang til lagringsfilene og fremgangen din i Apple Arcade-spill på alle de aktuelle enhetene. Hvis du bruker Familiedeling, kan alle i familiegruppen bruke Apple Arcade, men de kan ikke se spilldataene dine.

Hvis du ikke ser spilldataene dine på en enhet

Hvis du ikke får tilgang til spilldataene dine på en enhet, men du får tilgang på en annen enhet, må du kanskje kontrollere innstillingene.

Kontroller innstillingene på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Sørg for at du er logget på iCloud med den samme Apple-ID-en du bruker på de andre enhetene dine.
  2. Sørg for at du er logget på Game Center med den samme Apple-ID-en du bruker på de andre enhetene dine. Gå til Innstillinger > Game Center for å se Apple-ID-en du bruker i Game Center.

Hvis du fortsatt ikke ser dataene dine og du spilte på en annen enhet, må du sjekke innstillingene på den aktuelle enheten.

Sjekk innstillingene på Macen din

Hvis du deler Macen din med andre brukere, må du påse at du er logget på Macen med din egen brukerprofil og ikke kontoen til en annen bruker. Deretter kontrollerer du at du er logget på samme iCloud- og Game Center-konto som du bruker med Apple Arcade. Hvis du deler Macen din med andre Apple Arcade-brukere, må de gjøre det samme med sin egen Mac-brukerprofil, iCloud- og Game Center-konto.

Hvis du fortsatt ikke ser dataene dine og du spilte på en annen enhet, må du sjekke innstillingene på den aktuelle enheten.

Kontroller innstillingene på Apple TV

Hvis du deler Apple TV med andre brukere, logger du på iCloud- og Game Center-kontoen før du spiller Apple Arcade-spillet.

Når du bytter brukere på Apple-TV, må du også logge av Game Center manuelt og deretter logge på kontoen din:

1. Kontroller at du er logget på med samme Apple-ID som du bruker for Apple Arcade.
  2. Åpne Innstillinger-appen. Deretter velger du Brukere og kontoer. Kontroller at du er logget på iCloud og Game Center med riktig Apple-ID.

Hvis du fortsatt ikke ser dataene dine og du spilte på en annen enhet, må du sjekke innstillingene på den aktuelle enheten.

Hvis du avslutter Apple Arcade-abonnementet

Hvis du avslutter Apple Arcade-abonnementet ditt, kan du aktivere abonnementet igjen for å få tilgang til spilldataene dine. Hvis du venter for lenge, er det mulig at lagringsfilene dine ikke støttes når du aktiverer abonnementet ditt igjen.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Arcade, kan du ikke spille Apple Arcade-spill, selv om spillene er lastet ned på enheten din. Slett appene hvis du ikke trenger dem lenger. Eller du kan abonnere igjen for å spille videre.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.