Få tilgang til Shazamene dine på alle enhetene dine eller på nettet

For å få tilgang til alle de tidligere Shazamene dine må du opprette en Shazam-konto.

Du finner tidligere Shazamer i Shazam-biblioteket på enheten du brukte Shazam på. Hvis du oppretter en Shazam-konto, kan du se Shazamene dine på www.shazam.com/myshazam og på andre enheter du logger på, inkludert iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch og Android- og Wear OS-enheter.

Opprett en Shazam-konto

1. I Shazam på iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhet sveiper du til biblioteket, og deretter trykker du på Innstillinger-knappen  øverst på skjermen.
  2. Trykk på Sign Up (Registrer deg) for å opprette en Shazam-konto. Log In (Logg på) vises hvis du allerede har en konto, som du kan trykke på for å logge på. Hvis du allerede er pålogget, ser du ikke dette alternativet.
  3. Du kan logge på med en hvilken som helst e-postadresse eller med Facebook. Det er bare å legge inn e-postadressen din eller følge instruksjonene på skjermen for Facebook.
  4. Hvis du la inn e-postadressen din, sjekker du e-posten din på den samme enheten, og deretter trykker du på Confirm (Bekreft) i e-posten. Hvis du har problemer med e-posten, kan du alltids trykke på Resend (Send på nytt) i Shazam-appen eller starte på nytt.

Når du har opprettet en konto eller logget på, vises e-posten du er logget på med nederst på Innstillinger-siden. For å få tilgang til tidligere Shazamer, uansett hvor du er, bruker du den samme kontoen til å logge på www.shazam.com/myshazam på Mac eller PC, eller du kan logge på Shazam-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Android- eller Wear OS-enheter.

Få en kopi av Shazam-dataene dine

1. Gå til shazam.com/privacy.
  2. Hvis du opprettet en konto med Facebook, klikker du på Continue With Facebook (Fortsett med Facebook), og deretter følger du instruksjonene på skjermen.
  3. Hvis du opprettet en konto med en e-postadresse, trykker du på Continue With Email (Fortsett med e-post), følger instruksjonene på skjermen, og deretter sjekker du e-posten din:
    • Sjekk e-posten din med den samme enheten for å finne e-postbekreftelsen fra Shazam.
    • Åpne e-posten, og trykk deretter på Confirm (Bekreft).
  4. Legg inn e-postadressen som du vil ha informasjonen din sendt til, og klikk deretter på «Send my data» (Send dataene mine).

Slett tidligere Shazamer eller kontoen din

Hvis du bare vil slette en tidligere Shazam, trykker du på Mer-knappen  ved siden av den Shazamen i biblioteket, og deretter trykker du på «Remove from Shazam Library» (Fjern fra Shazam-biblioteket).

Du kan også slette kontoen din helt.

1. I Shazam på iPhone, iPad eller en Android-enhet sveiper du til biblioteket, og deretter klikker du på Innstillinger-knappen  øverst på skjermen.
  2. Rull til bunnen av Innstillinger-skjermen, og trykk deretter på Log Out (Logg av).
  3. Hvis du bruker Shazam på andre enheter, logger du av Shazam på disse enhetene.
  4. Gå til shazam.com/privacy.
  5. Rull til bunnen av siden, og klikk eller trykk deretter på Delete Your Account (Slett kontoen din).
  6. Hvis du opprettet en konto med Facebook, klikker du på Continue With Facebook (Fortsett med Facebook), og deretter følger du instruksjonene på skjermen.
  7. Hvis du opprettet en konto med en e-postadresse, trykker du på Continue With Email (Fortsett med e-post), følger instruksjonene på skjermen, og deretter sjekker du e-posten din:
    • Sjekk e-posten din med den samme enheten for å finne e-postbekreftelsen fra Shazam.
    • Åpne e-posten, og trykk deretter på Confirm (Bekreft).
  8. Rull til bunnen av Slett kontoen din-siden, og klikk deretter på Delete Your Account (Slett kontoen din). All personlig informasjon fra tilkoblede tjenester blir slettet innen 30 dager.