Få tilgang til Shazamene dine på alle enhetene dine eller på nettet

På iPhone, iPad og iPod touch kan du lagre Shazamer i iCloud. På Android må du opprette en Shazam-konto for å lagre Shazamene dine.

Når du lagrer Shazamer, mister du dem ikke hvis noe skjer med enheten din.

Lagre Shazamer i iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch

Første gang du installerer Shazam på iPhone, iPad eller iPod touch, blir Shazamene dine automatisk sikkerhetskopiert til iCloud. Sørg for at du er logget på med Apple-ID-en din, og at du har slått på iCloud for Shazam på enheten din.

Når du sikkerhetskopierer Shazamer til iCloud, kan du få tilgang til dem på alle enhetene dine og på www.shazam.com/myshazam når du logger på med samme Apple-ID.

For å slette en Shazam sveiper du opp til My Music (Min musikk) fra hovedskjermbildet i Shazam, trykker på More-knappen  (mer) ved siden av Shazamen, og trykker deretter på «Remove from My Music» (Fjern fra Min Musikk).

Hvis du velger å ikke lagre Shazamene dine i iCloud, lagres de uansett på enheten din. Du kan sikkerhetskopiere Shazamer til iCloud når som helst, med mindre du har gjenopprettet enheten til fabrikkinnstillingene eller har begynt å bruke en ny enhet.

Administrer Shazamer på Android

Du kan bruke en e-post eller en Google-konto til å opprette en konto. Du kan også slette kontoen.

Lagre Shazamer på Android-enheter

Du kan logge på med en e-postadresse eller med en Google-konto for å lagre Shazamer.

1. Skriv inn en e-postadresse, eller følg instruksjonene på skjermen for Google.
  2. Hvis du la inn e-postadressen din, sjekker du e-posten din på den samme enheten, og deretter trykker du på Confirm (Bekreft) i e-posten. Hvis du har problemer med e-posten, kan du alltids trykke på Resend (Send på nytt) i Shazam-appen eller starte på nytt.

For å få tilgang til tidligere Shazamer, uansett hvor du er, bruker du den samme kontoen til å logge på www.shazam.com/myshazam på Mac, PC eller Shazam-appen på en annen Android-enhet. Når du har logget på, vises e-postadressen du er logget på med, nederst på Innstillinger-siden.

For å slette en Shazam sveiper du til biblioteket fra hovedskjermbildet i Shazam, trykker på More-knappen  (mer) ved siden av Shazamen, og deretter trykker du på «Remove from your library» (Fjern fra Shazam-biblioteket).

Slett Shazam-kontoen din på Android-enheter

1. I Shazam sveiper du til Library (Bibliotek) og deretter trykker du på Settings (Innstillinger) .
  2. Rull til bunnen av Innstillinger-skjermen, og trykk deretter på Log Out (Logg av).
  3. Hvis du bruker Shazam på andre enheter, logger du av Shazam på disse enhetene.
  4. Gå til shazam.com/privacy.
  5. Rull til bunnen av siden, og klikk eller trykk deretter på Delete Your Account (Slett kontoen din).
  6. Logg på med kontoen du vil slette.
  7. Rull til bunnen av Slett kontoen din-siden, og klikk deretter på Delete Your Account (Slett kontoen din). All personlig informasjon fra tilkoblede tjenester blir slettet innen 30 dager.

Få en kopi av Shazam-dataene dine

1. Gå til shazam.com/privacy.
  2. Klikk eller trykk på Download Your Data (Last ned dataene dine).
  3. Logg på kontoen du ønsker en kopi av dataene for, og følg deretter instruksjonene.
  4. Legg inn e-postadressen som du vil ha informasjonen din sendt til, og klikk deretter på «Send my data» (Send dataene mine).  Du mottar dataene dine via e-post innen 30 dager.